Filtre

Binnen no time een nieuwe set banden

Bestellen, leveren, monteren en de weg weer op.

Duidelijke uitleg bij onduidelijkheid over een keuze

Gunstige prijzen en duidelijke uitleg over hulp bij de te maken keuzes: Energiezuinigheid Gedrag bij regen Rolweerstand geluid Prijs Etc.

Duidelijke site snel en toegankelijk

Site is overzichtelijk. Goed merk banden beschikbaar

Snelle levering en service

Duidelijk, overzichtelijk en een nette prijs

Er is een ruim assortiment banden aanwezig voor mijn auto. Daarbij is de informatie duidelijk en worden er direct montagepartners aangegeven.

Uitstekende service

2e keer dat ik banden bestel en laat afleveren bij een montagepunt. Heel goed bevallen de 1e, vandaar de 2e bestelling.

Makkelijk en veel goedkoper dan de concurrentie!

Prima website, makkelijk bestellen & betalen. En ook nog veel goedkoper dan de concurrentie!

Makkelijk en snel geregeld

Makkelijk en snel geregeld bij een dealer in de buurt

Top service!

Banden zijn altijd een uitgave.. Bij de bandenconcurrent heb je dan ook de keuze om alles in 1x te betalen of in delen.. fijn dat deze keuze er is.. super snelle levering en goede banden! Ik kan deze webshop iedereen aanraden!

Duidelijk en overzichtelijk

Prettige site, veel keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer effectief en efficiënt

Prima hulpmiddel

Zeer snelle en betrouwbaar service . Heb al merdere keren banden besteld bij zw

Simpel, snel en overzichtelijk

Simpel, snel en overzichtelijk

Snel en makkelijk de goede banden voor mijn auto

Het is top hoe simpel en snel je de banden kunt vinden die je zoekt en die bij jou auto passen!

Ik kon vliegensvlug mijn banden bestellen waardoor ik weer razendsnel de weg op kan!

De website is netjes, simpel en goed geregeld. Je kunt op een makkelijke manier jouw banden vinden die op jouw auto passen. Daarnaast ook nog eens relatief goedkoop! Dank!

Snel gevonden en goede alternatieven gegeven. Hieruit snel de juiste band die ik belangrijk vind gekozen.

Zeer goede aanbiedingen

een groot aanbod op de website, optimale prijzen, een zeer duidelijke website. Zal vaker terugkomen

Beste prijs garantie van alle andere sites die er bestaan.

Altijd bestel ik mijn banden voor de hele familie van BandenConcurrent het voordeligste banden site op het internet altijd tevreden en ook nog een altijd op tijd !

Duidelijk, overzichtelijk én goedkoop

Top bedrijf, goedkoop én goed. Zeker een aanrader!

Super kwaliteit band erg stil

De pirelli is gewoon de beste band kwa weer omstandigheden erg stil plakt lekker vast aan de afvaltweg goed in rijd gedrag kunt gewoon lekker door de bochetrn heen met wat meer vaat dan een goedkopere band. Gewoon erg te vrede goed merk band

Voordelige keuze en snel geregeld

Mijn gewenste banden waren tegen een voordelige prijs op voorraad. Een montagepartner in de buurt en klaar. Simpel, snel en voordelig.

de levering bij mijn garage is supersnel evenals de montage ,geweldig

de bandenconcurent kkan ik iedereen aanbevelen

Goede service bij Heart4Cars Alblasserdam

Goede service, aanrader!

Top site

Bestel voor de tweede keer nu omdat het zo makkelijk geregeld is montage balanceren alles

Nog een keer

Snel aflevering, en nog een keer prima montage bij Keles Autobanden in Den Haag.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA