Filtre

Handig!

Heel makkelijk te regelen en fijn dat banden bij garage kunnen worden afgeleverd.

Superrrrrrrrr

Super kwaliteit en een goede service en een goede prijs.... Is zeker aan te raden daar te bestellen

Duidelijk en eerlijk!

İk heb banden besteld en alles is duidelijk en eerlijk. Ook op de genoemde dag geleverd. Echt een aanrader!!

Overzichtelijk aanbod, scherp geprijsd, makkelijk te bestellen

Zeer eenvoudig om de meest geschikte band te vinden op basis van mijn voorkeur.

Makkelijk te volgen website

Zojuist bestelling geplaatst met verzoek levering bij de garage die de werkzaamheden uitvoert. Het plaatsen van mijn bestelling heb ik als prettig ervaren, daarom ook "goed" beoordeeld. Hoe zaken hierna gecommuniceerd en uitgeleverd worden zal bepalen of beoordeling door mij als consument als "Uitstekend" kan worden beoordeeld. Voor nu een goed gevoel ;)

Makkelijk bestellen tegen een prima prijs

Makkelijk bestellen op een duidelijke website. Snelle bevestiging ontvangen

Makkelijk te vinden. Duidelijke site.

Nette website en goede service

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met de bandenconcurrent. Ze leveren de banden snel en als je ze laat monteren bij een van de garages die bij hun zijn aangesloten dan is de montage ook snel te regelen.

goed te vertrouwen en top services

goed om te raden met veel zekerheid

Top website

Heel overzichtelijk en makkelijk de banden te vinden en deze prijs vind je bijna nergens!

Snel en gemakkelijk en concurrerend

Tweede keer dat ik banden heb besteld. Het is overzichtelijk, goede foto’s en makkelijk te regelen en enorm veel keus. En je kunt meteen in de buurt een afspraak maken. Zo makkelijk! En betrouwbaar!

Makkelijke website en snel geregeld!

Makkelijke website en snel geregeld! Banden waren in de aanbieding dus ook nog voor een mooie prijs. Op naar veilige kilometers :-)

Altijd goed

Snel geleverd en goede service

Altijd netjes optijd binne een dag keurig afgeleverd thuis... toppers!!!!!

Heel prettig en betrouwbaar bedrijf

Snelle en correcte levering. Op gestelde vragen wordt snel geantwoord.

Snel en makkelijk

Makkelijke manier van bestellen en een snelle levering.

Bestelling ging snel

Duidelijke site. De bestelling was snel geplaatst. Nu wachten op de bestelling.

Snel en goedkoop

Veel keuze en altijd een goede band voor een scherpprijs

Altijd goed!

Als ik banden nodig heb. Bestel ik deze altijd bij bandenconcurrent. Top levering en service! Geen slechte woorden voor dit bedrijf

Goede en eenvoudige website

Prima website met heel veel keuze

Top geregeld!

Lekker makkelijk en snel van a tot z geregeld!

Prima service, en makkelijk bereikbaar

Twee keer zaken gedaan, twee keer prima ervaring. Ook de servicedesk reageert snel per email, en was behulpzaam toen het even anders liep bij de garage. Super!

Simpel en compleet!

Dit is wel heel makkelijk. Banden bestel je zo tegen scherpe prijzen, en door het selecteren van een montagepartner is ook dat meteen geregeld. Aanrader!

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, ruim assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Aanbeveling!

Bestellen, info en levering volgens afspraak, prima in orde!

Afhandeling bestelling en levering volgens verwachting. Aanrader!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA