Filtre

Goede site thuiswinkel waarborg

Goed geregeld.

Top, makkelijk en snel goed kopen auto banden.

Ik werd door een auto monteur op deze site gewezen. Prima a kwaliteit banden voor en prijs die je niet zo snel ergens anders vind.

Super uitstekende service !

2 x 16 inch bandjes bestel van roadhog, mooi op tijd geleverd. Ben heel tevreden

Uitstekend adres voor autobanden

Makkelijk bestellen via de website. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Service, vriendelijk en snelheid

Makkelijk op zoeken op de site

Vond het heel goed en makkelijk om op jullie site de juiste banden te vinden.

Ik heb eerder hier banden besteld en nu nog een keer omdat de site duidelijk is, de levering snel en de prijzen concurrerend.

Easy!

Clear and easy website. All arranged via <10 clicks.

Makkelijke website

Makelijker website. Erg overzichtelijk

Goed geregeld

Alles goed verlopen

Goeie communicatie

Het moment van bestellen en afleveren heeft 6 dagen geduurd Dat maakte mij erg zenuwachtig

Voordelige en goede uitgebreide keus

Bestelling gaat snel en de montage bij de montagepartner is to nu toe iedere keer zeer goed gegaan

Snel, perfect!

Online bestelling snel geregeld. Beste prijs

Super geholpen en vertrouwd gevoel. Hier ben je aan het juiste adres, voor mij geen ander meer.

Beste prijs

Geachte heer/mevrouw Dit is de 2 keer dat ik een banden vie bandencocurent ga ik kopen Het is altijd goed geweest met goed kwaliteit en op tijd bezorgd Ik adviseer altijd mijn kennis om via dit site banden kopen Met vriendelijke groet M.k

juiste prijs en goede banden en grote keuze

goede revieuws gelezen en navraag gedaan bij kennis/collega's

Goed en duidelijk!

Bestellen was zeer eenvoudig. Heel veel keus!

Site is makkelijk te gebruiken

Duidelijk en makkelijk! Je weet de prijs voor je gaat.

Snel en scherp geprijsd

Makkelijk uitzoeken, scherpe prijzen en montage om de hoek! Super

Erg goed

Zeer duidelijke site, en goede prijzen! Erg tevreden.

Makkelijke bestelling en prima prijs

Duidelijke site en de laagste prijs. Goed contact met de klantenservice.

Zeer goede prijs kwaliteit

Zeer goed prijs kwaliteit en een ruime keuze

Goede webwinkel

Duidelijke site met mooie prijzen, bestel altijd mijn banden hier. Snel geleverd bij montagepartner.

Top service!!

Ondanks dat er een probleem was met de garage (dicht), voor monteren van de banden, hebben jullie heel snel een andere garage geregeld. Goede communicatie via telefoon en mail. En het bedrag voor montage van de eerste garage, heel snel terug gestort. Echt top service!! Dank daarvoor.

Supersnel en duidelijk met juiste beeldmateriaal en overzicht en info

Ik ervaar juiste duidelijkheid met juiste info om te bestellen en het bestellen ging ook snel en simpel. Totdusver blij ermee. Zeker mooie prijzen voor banden en als de service ook goed is waarom teveel betalen bij de garages. Ik ken een paar garages zijn mijn eigen jeugdvrienden, zelfs die met hoge korting kunnen hier niet aan tippen! Duidelijk prijs verschil, dus waarom duur en moeilijk doen als t gemakkelijk en goedkoop en simpel kan!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA