Filtre

Lekker gemakkelijk!

Banden online bestellen leek mij nooit wat, dit ivm waar moet ik die banden dan weer op de velgen laten leggen, balanceren en monteren? Ook dit kan gewoon via de Banden Concurrent geregeld worden bij een garage in de buurt. Super gemakkelijk! Van deze service zal ik vanaf nu vaker gebruik gaan maken.

Fijne webwinkel

7 jaar geleden hier al banden besteld. Zeer tevreden. Nu weer toe aan nieuwe. Meerdere webwinkels bezocht maar toch kwam bandenconcurrent weer al goedkoopste naar voren.

perfecte snelle levering

snelle levering met goede communicatie van transporteur

Goedkoop en snel bezorgd

Super service en kan je ook met termijnen betalen

duidelijke website en geen poespas

Goede prijs, vaak leuke aanbiedingen indien er nog enkele banden beschikbaar zijn, Duidelijke uitleg en snelle levering.

Klantvriendelijk

Perfect service

Zeer fijne site met zeer mooie prijzen

Prima prijzen voor nieuwe banden en ook de site is prima in orde , nu nog even wachten op de DPD :)

uitstekende service

Nergens betere banden voor een betere prijs

Goede service en komen afspraken na!

Prijs kwaliteit verhouding is prima!

snel en duidelijk, zeer scherp geprijst

Gekozen voor de BandenConcurent door de goede ervaringen.

Prijs en kwaliteit

Prijs en kwaliteit en snel leveren

vlot geregeld voor nette prijs en alle regelingen bijeen

alles oke

Voor een prima passende band en een scherpe prijs.

Goed bedrijf

Snel kunnen vinden wat ik nodig had.

TOP!

Gewoon super makkelijk, overzichtelijk, veel keus. Vele betalingsmogelijkheden. Kan eigenlijk geen minpunten bedenken

Overzichtelijk

Overzichtelijk en snel

De moeite waard

Prijs is goed makkelijk te vinden

banden zijn er netjes opgezet!

Zéér scherpe prijs, makkelijk betalen + brede selectie montage

Michelin Pilot Sport 4 245 40 R19 besteld, prijs ruim €100 onder offerte bij garage per band. Makkelijk montage & balanceren adres te selecteren; 3 stuks in straal van 10km. Super!

Makkelijk en niet duur.

Ik koop hier mijn banden altijd naar volle tevredenheid maar als je teveel voor je rubber wilt betalen dan moet je deze site gewoon skippen!!

Uitstekende website!

Het was een duidelijke website, zocht niet lang voor info en kreeg snel alle opties te zien!

Excellente Customer Service Experience

Volledige telefonische aandacht van de medewerker. Heldere uitleg, eerlijk en beknopt. Duidelijke website, makkelijk bestelproces en snelle afhandeling.

Snel en makkelijk

Duidelijke site met een hoop keuze. De bestelling is snel en makkelijk te doen.

Goede kwaliteit snelle levering.

Ik heb de banden binnen 1 werk dag nodig dit kan geregeld worden. Goede prijs-kwaliteits verhouding!

Goedkoopste

Goedkoopste