Filtre

TOP!

Gewoon super makkelijk, overzichtelijk, veel keus. Vele betalingsmogelijkheden. Kan eigenlijk geen minpunten bedenken

Overzichtelijk

Overzichtelijk en snel

De moeite waard

Prijs is goed makkelijk te vinden

banden zijn er netjes opgezet!

Zéér scherpe prijs, makkelijk betalen + brede selectie montage

Michelin Pilot Sport 4 245 40 R19 besteld, prijs ruim €100 onder offerte bij garage per band. Makkelijk montage & balanceren adres te selecteren; 3 stuks in straal van 10km. Super!

Makkelijk en niet duur.

Ik koop hier mijn banden altijd naar volle tevredenheid maar als je teveel voor je rubber wilt betalen dan moet je deze site gewoon skippen!!

Uitstekende website!

Het was een duidelijke website, zocht niet lang voor info en kreeg snel alle opties te zien!

Excellente Customer Service Experience

Volledige telefonische aandacht van de medewerker. Heldere uitleg, eerlijk en beknopt. Duidelijke website, makkelijk bestelproces en snelle afhandeling.

Snel en makkelijk

Duidelijke site met een hoop keuze. De bestelling is snel en makkelijk te doen.

Goede kwaliteit snelle levering.

Ik heb de banden binnen 1 werk dag nodig dit kan geregeld worden. Goede prijs-kwaliteits verhouding!

Goedkoopste

Goedkoopste

Mooie Michelin Pilot Sport 4 demo set voor weinig

Ik was aan het kijken voor vers rubber voor onze nieuwe gebruikte V60CC. We kwamen er met de dealer niet uit - om bij aflevering 4 nieuwe banden te krijgen - omdat er nog 4mm op zat. Ze wilden water bij de wijn doen, maar de prijs voor 4 nieuwe banden was alsnog astronomisch hoog. Het is geen gangbare maat, dus is het best veel geld als het niet per se hoeft. Op marktplaats ook niet echt geslaagd. Veelal winterbanden en ik zocht zomerbanden. Totdat ik bij jullie een demo-set zag voor een heel aantrekkelijke prijs. Staat de auto gelukkig toch nog op nieuwe Michelins en dat maakt hem helemaal af.

Nette site en super snelle levering

Al meerdere keren besteld bij jullie en super service en net verpakt super blij mee de aankoop

Ik ben erg tevreden over de snelheid van het bestellen en bezorgen

Super snelle banden kunnen vinden. De banden worden snel geleverd en goed gemonteerd door de garage die mij is aanbevolen.

Gemakkelijk en snel bij bandenconcurrent.nl

Gemakkelijk bestellen en door in3 te kiezen de kosten te spreiden.

Scherpe prijs, veel keuze!

Snel geregeld, betrouwbare montagepartner.

Snel gevonden wat ik nodig heb.

Met slechts een paar klikken de banden gevonden voor mijn aanhanger, voor een mooie prijs.

Duidelijke en eenvoudige site

Overzichtelijke site waarop alles meteen afgehandeld kan worden.

Snel, makkelijk en goedkoop

Ik heb 1x eerder banden gekocht. Site is makkelijk en overzichtelijk. Je krijgt meteen alles te zien wat je wilt vergelijken. Ofwel, na de 1e keer op deze site heb ik een band gekregen en bestel ik voortaan altijd op deze site. Ik vergelijk niet eens meer op andere sites, wat niet gebruikelijk is voor mij!

Overzichtelijk en geïnformeerd je banden bestellen

Het is prettig dat de site veel informatie over de banden geeft, zoals EU-scores en DOT-codes. Ook vind ik de vergelijking tussen andere banden onderaan de pagina behulpzaam. Bestellen is in elk geval heel makkelijk, en de verzendtijd is snel!

goedkoopst

goedkoopst en makkelijk te bestellen

Mooi makkelijk

Makkelijk te regelen en zelfs een banden speciaalzaak erbij geregeld. Makkelijker kunnen we het niet maken!

makkelijkste en meest overzichtelijke website om banden te bestellen.

duidelijk en snel!

Snel bestellen