Filtre

Altijd de beste aanbiedingen

Een van de beste webshops met serieuze aanbiedingen. Altijd wel een top A merk band voor B prijs. Super! Snel geleverd ook.

uitstekende service

Snelle levering en prima service

prima service

Betrouwbaar en snelle levering.

Zie de tekst hieronder!

Ik heb dit merk banden besteld omdat ik zeer te spreken was over het gebruik.. de vorige set had k ook hier vandaan dus de keuze was snelgemaakt!

Vlot geleverd, prima prijs

Makkelijk bestellen, aflevering op adres naar keuze, vlotte levering en keurige prijs.

Gebruiksvriendelijke website, duidelijk en een goede prijs

Snel geleverd.

Goed banden

Mooie super banden

Absoluut een aanrader

Goede service en scherpe prijzen. Snel geleverd.

Duidelijk met kentekencheck

Alles is makkelijk en duidelijk met de kenteken check. De enerie labels zijn ook heel erg handig

Zoekslag snel moeten staken omdat jullie gewoon goed te vinden zijn en omdat jullie betaalbaar zijn

Goed, snel en makkelijk te vinden. Product is betaalbaar

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Goed maar kon beter

Banden zijn goed, service was goed, maar ik had nieuwe ventielen aangeklikt, de ouden zijn overgezet omdat ik met sensor heb, maar heb geen geld terug gekregen van de ventielen.

Makkelijke site en ruime keuze in banden en opties

De Bandenconcurrent.nl is een makkelijke site, overzichtelijk en het makkelijke is dat je een garage partner kan uitzoeken waar alles geregeld word bij jou in de buurt.

Prijs is goed

Altijd goeie ervaring

snel en goedkoop

snel en goedkoop

Echt een aanrader!

Overzichtelijk en een goede prijsverhouding!

Makkelijk en snel

Scherpe prijs, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke website met producten in verschillende prijsklasses en duidelijk toelichting.

Een gebruikersvriendelijke website en vooral duidelijke uitleg waar je op moet letten. En in elke prijsklasse is er wat te vinden. En het aanbod om meteen montage af te spreken, in de buurt vind ik fantastisch. Dat is nou ontzorgen!!

erg duidelijk overzicht

Scherpe prijzen en duidelijk overzicht, tot nu toe altijd snel geleverd erg blij mee

Ruime keus, goede prijzen, snelle levering

Bestel graag hier mijn banden vanwege het ruime assortiment snelle levering op eigen of montage adres en uiteraard mooie prijzen voor elk budget. Dik tevree !

Ruime keus en uitstekende prijs

Zeer vlot een keuze kunnen maken uit een ruim assortiment banden.

Top en goedkoop

Top en goedkoopste

Goeie service en duidelijk overzicht op de site!

Fijne site en altijd man banden hier gekocht!

Zoals altijd prima service!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA