Ik heb zeer goede ervaring de banden zijn altijd op voorraad daardoor is de levering erg vlot

Goed en snel geleverd, goede prijs kwaliteit

Snelle service. Echt een aanrader!

Ik zal mijn banden nooit ergens anders kopen. Altijd goede kwaliteit voor de beste prijs.

Altijd een snelle service. Ik ben erg tevreden!

Heb al meerdere keren zomerbanden besteld en nu de winterbanden. Super service! Snelle levering. Echt top.

Prefecte ervaring en geweldige service.

Het bestel process was makkelijk en vlot, banden worden netjes afgeleverd bij mijn gekozen garage en gemonteerd volgens afspraak. Al met al een geweldige service en goede kwaliteit. Zeker een aanrader en +/- 40% goedkoper dan de bekende bandspecialisten.

Geweldige website zeer overzichtelijk en gebruikers vriendelijk

Via BandenConcurrent.nl banden voor de auto besteld. Een zeer duidelijke en gebruikersvriendelijke website. Zeer goede informatie die je helpt om de juiste banden te kiezen.

Prefecte ervaring en geweldige service.

Fijne ervaring in bestel proces.

Fijne ervaring in bestel proces. Duidelijk site en goede prijzen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA