Track en tracé klop niet. Snelller geleverd dan verwacht

Eenvoudig en goedkoop

Heel makkelijk gevonden wat ik wou, vergeleken met andere site en super voordelig.

Snel geleverd met een goede prijs/kwaliteit verhouding

heb al een keer eerder besteld; ging goed

heb al een keer eerder besteld; ging goed. De gekozen montage partner was prima.

Reeds de derde keer dat ik bij bandenconcurrent bestel

Mijn ervaring is zeer goed, omdat er een ruime keuze is en de prijzen best scherp. Ja bij andere zijn de banden soms wat goedkoper alleen is de montage dan weer duurder. De totale kosten zijn scherp. Ruime bandenkeuze. Kleine verbetertip: Mogelijkheid tot meenemen van uitlijnen bij selecteren montagepartner.

Handige betaalopties

Alle bekende online bandenleveranciers hebben concurrerende prijzen, maar BandenConcurrent heeft ook de handige betaalopties van Klarna, wat mijn reden was om voor hen te kiezen.

Snel besteld, fijne aanbieding

Mooi bestelsysteem, duidelijke informatie en prettig dat zij direct bij de garage kunnen leveren!

Makkelijk bestellen

Goede vergelijkingssite, en makkelijk te bestellen.

Duidelijke communicatie in de mail

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed te vinden op google

De beste kwaliteit tegen de beste prijs

Opzoek naar de beste banden tegen de beste prijs kwam ik hier terecht!

Goede prijs en levering op tijd

Goede prijs en levering op tijd

Clear presentation and easy selection

I have purchased tires on Bandenconcurrent site many times. Good quality and fast delivery.

Bedankt voor goede service en goede kwaliteit

De bandenconcurrent rolt me vooruit

Overzichtelijke website met breed assortiment en goeie prijzen! Ook goede ervaringen van anderen gehoord. Zal hier vaker bestellen!

super handig en goedkoop

makkelijk te bestellen

scherpe prijzen en volop keuze

Ik bestel altijd mijn banden bij de Banden Concurrent want hun prijzen en service zijn ongekend

Overzichtelijk goede prijs verhouding en snelle correcte levering.

Levering snel, nieuwste banden

Tot nu toe altijd banden met een zeer recente dot code ontvangen. Dat met goede prijzen en snelle levering zorgt ervoor dat ik hier weer bestel.

Mijn banden snel geleverd.

A kwaliteit voor een scherpe prijs, ook de montagepartners erg fijn om mee samen werken voor €57,00 4 banden laten monteren bij VDS in Benthuizen top. Groetjes uit Zoetermeer.

Precies wat ik nodig heb

Kreeg supertip. Dit is precies wat ik nodig heb

Groot aanbod voor een goede prijs.

Ruime keuze aan kwaliteits banden voor een scherpe prijs. De bandenboer zelf pikt altijd een graantje mee en het lijkt soms alsof hij zelf de duurste banden voor me uitkiest. Met BandenConcurrent heb ik de vrije hand wanneer ik aan nieuwe banden toe ben. Dat is het fijne van BandenConcurrent.

Ruime keuze-duidelijk en voordelig

Ruime keuze-duidelijk en voordelig.

Prima levering

Duidelijke site. Ruime keuze. Snelle levering.

Ik vind altijd goed banden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA