vorige maal goede en snelle service

overzichtelijke site met echt goedkope banden

Deskundig advies en veel keus!

Je kunt uit alle mogelijke soorten banden kiezen met daarbij duidelijk aangeven wat de voor- en nadelen zijn.

Ik vind de site super gebruiks vriendelijk.

Al het gemak op 1 plek. Handige zoek app waardoor ik gelijk in contact kan komen met een garage voor een eerlijke prijs!

Super simpel om een bestelling te doen en super lage prijzen

De website is erg makkelijk en de keuze is ruim voldoende. De prijzen zijn erg scherp en daarom heb ik ook de keuze gemaakt om de banden hier te bestellen.

Gebruiksvriendelijk en scherpe prijzen

Gebruiksvriendelijk en scherpe prijzen

Vorig jaar hier voor het eerst autobanden besteld, en dat beviel me goed. Nu weer besteld.

Subliem

Duidelijk site en prima doorverwijzingen in de stappen van banden keuze tot uiteindelijk de betaling

Kwaliteitsbanden voor knappe prijs.

adres gekregen van een deskundige

Goed overzicht, snel en goede deal

Zojuist besteld, dus nog niet geleverd. Handige zoek en selectiefuncties. Goed overzicht, snelle bestelprocedure en een goede deal.

goede service

goede service en snelle levering. Duidelijke website. 1 nadeel het filteren op kenmerken werk niet goed.

Altijd goed

Bandenconcurent is voor mj het adres waar ik zelf bestel, maar ook anderen adviseer dat ook te doen. Duidelijke site, goede prijzen en leveren volgens afspraak.

eenvoudig zoeken en bestellen

bandenmaat opzoeken en filteren. Verschillende banden afwegen tegen elkaar Je ziet wat er op voorraad is en direct via Ideal afrekenen. in 10 minuten klaar.

Fijne website met schepre tarieven

Hele duidelijk en overzichtelijke website met de scherpste prijzen

Top site!, zeer overzichtelijk en goeie uitleg

Hele prettige ervaring, snel de juiste banden kunnen vinden voor een mooie prijs

Super makkelijk om te bestellen

Tot nu toe helemaal super heerlijk dat ze bezorgd worden bij de garage

Goede website en servicedesk

Website die gewoon goed functioneert! Als je een keer een pagina terug gaat, dan onthoudt de website met als voordeel dat je niet alles opnieuw hoeft in te vullen. Voor de zekerheid nog eea gecheckt met een helpdeskmedewerker. Ook hier GEEN lange wachtrijen met de teksten zoals "door uitzonderlijke drukte is onze wacht.......... Binnen 1 minuut had ik iemand aan de lijn die mij duidelijk en klantvriendelijk heeft geholpen met het maken van een juiste keuze!

great experience

Placed the order on Friday afternoon, and tyres were delivered next Monday. Tyres were recently made with DOT 3122 which was great. Had the tyres installed over the weekend, so far so good. Very good experience overall! Thank you!

makkelijk kiezen

Mijn keuze snel gemaakt. Ben benieuwd naar de levering.

Banden voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Nadat ik in het verleden al vaker banden bij BandenConcurrent.nl had besteld heb ik nu ook weer 4 nieuwe Vredestein banden besteld. De website is erg overzichtelijk en de prijs is in vergelijking met andere verkopers aanzienlijk lager.

Gebruiksvriendelijke interface en goede producten tegen nette prijzen.

Gebruiksvriendelijke interface en goede producten tegen nette prijzen!

Wat een keuze!!

Gemakkelijk zoeken, omschrijving duidelijk, scherpe prijzen en goede snel werkende site.

Scherpe prijzen en gemakkelijke site

Scherpe prijzen voor goede banden. De montage partners bij mij in de buurt , vind ik ook fijne bedrijven om langs te komen met mijn auto. De Site is zeer gebruiksvriendelijk.

Snelle en makkelijke zoekmachine

Snelle en makkelijke mogelijkheid om te zoeken naar de banden. Deze site kwam als goedkoopste naar voren. Nu nog laten monteren

Makkelijk snel en betrouwbaar

Vorig jaar heb ik bij de bandenconcurrent 2 banden besteld. Snel geleverd en door mijn eigen garage laten installeren. Dit jaar nog 2 van dezelfde besteld en nu met een Black-Friday deal nog goedkoper dan vorig jaar. Binnenkort weer laten monteren door mijn eigen garage.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA