Makkelijk snel en betrouwbaar

Vorig jaar heb ik bij de bandenconcurrent 2 banden besteld. Snel geleverd en door mijn eigen garage laten installeren. Dit jaar nog 2 van dezelfde besteld en nu met een Black-Friday deal nog goedkoper dan vorig jaar. Binnenkort weer laten monteren door mijn eigen garage.

Altijd kwaliteit en optijd geleverd!

Fijne website en goed levering

Goede gegevens bij de banden makkelijk te zoeken. Goed verzending en snel

Toffe site

Toffe en overzichtelijke site ook heel gemakkelijk om direct montage te kunnen bijbetalen en met mooie kortingen

Alles lekker overzichtelijk bij elkaar

Heel makkelijk alles kunnen bestellen. Duidelijk ook over wat de kosten zijn.

Perfect..

Dit was mijn eerste bestelling bij de Bandenconcurrent wat ik zeer positief heb ervaren. Duidelijke en overzichtelijke website waarbij je snel je banden kan vinden. Ook is de Bandenconcurrent in vergelijking met vele bandenaanbieders veel voordeliger! Ook fijn dat je je banden kan laten bezorgen bij een montagebedrijf waarmee ze samen werken. Ik ben positief!

Ik bestel graag bij jullie omdat jullie de beste zijn

Zeer scherpe prijzen en fijne service

Zeer scherpe prijzen! Daarnaast bandenwissel handig en snel in te plannen bij een garage naar keuze. Top!

Fijn, makkelijk, overzichtelijk

Handig te bestellen op soort band, grip, brandstofverbruik en prijs. Vorige keer voor het eerst besteld en zeer tevreden dus nu weer.

Super site de bandenconcurent

Snelle bestelling veel keus mooie makkelijke site is top

Fijne webshop, snel je spullen in huis

Ik raad deze webshop zeker aan

Overzichtelijke site en concurrerende prijs.

Overzichtelijke site en concurende prijs wie elders koopt is niet goed wijs ;-)

Voor zowel Prius als Porsche

Voor zowel m'n Prius als m'n Porsche bestel ik hun bandjes bij BandenConcurrent, het is makkelijk zoeken in een groot assortiment, een goede prijs en snelle levering.

Duidelijke site, prima service, goede prijs

De site verschaft duidelijke informatie. De levertijd is prima evenals de prijs. Reeds diverse keren hier banden besteld, telkens naar tevredenheid.

Banden voor weinig

Leuke site Vertrouwd en Makkelijk. Voor weinig

Zeer tevreden, voordelig en snel geleverd

Ben er zeer tevreden mee. Is altijd voordelig en snel geleverd

Dit is mijn tweede bestelling

Makkelijk mijn banden maat te vinden. Scherpe prijzen. Dit is mijn tweede bestelling. Duidelijke en overzichtelijke website.

Simpel en goed

Simpel met bestellen, goede prijzen, prima geregeld.

Volgende maand bestel ik de volgende twee Voor de achterkan

Makkelijk en snel

Fijn om banden te vergelijken en direct te bestellen en laten bezorgen bij een monteur.

Banden gekocht voor een TOP prijs

Goede prijs . Makkelijk besteld Snel geleverd Duidelijke communicatie over levering/bestelling

duidelijke site

duidelijke site snellen levering

Top service tevreden

Toppertje

perfecte prijs kwaliteit verhouding

gemakkelijk en overzichtelijk site met eerlijke aanbevelingen en simple beveiligde betalingsmethode, ed

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA