Verl keuze en goede kwaliteit

Mijn 1e ervaring in online winterbanden kopen. Mooie site, ben dit tevreden en vind het zeker voor herhaling vatbaar. Kwaliteit voor lage prijzen. Geen gesjouw met banden maar direct laten afleveren bij montage adres dmv postcode check.

Goedkoper en makkelijker dan andere bedrijven

Medere bedrijven bekeken kwam uiteindelijk bij banden concurrent zag dat er aanbiedingen waren

Mooie banden voor een schappelijke prijs!

Zelfs wanneer je weinig weet van auto's en autobanden (zoals ik (^,^)), kan je op deze site erachter komen welke autobanden je nodig hebt voor je voertuig!

Perfecte service tegen een scherpe prijs

Alleen maar goede ervaringen

Snelle afhandeling en goeie prijs.

Goeie prijs voor de banden en makkelijk te bestellen, ook vind ik het een voordeel dat de banden bezorgd kunnen worden op de locatie waar de banden gelijk bevestigd kunnen worden.

Altijd goed

Snelle levering. Nette prijs.

Perfecte service

Duidelijke website met klare informatie

Het werkt prima en eerdere leveringen waren goed geregeld

Duidelijke en heldere internet site

Keuze uit een groot assortiment banden voor aantrekkelijke prijzen. Duidelijke communicatie en goede adviezen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Simpel, goedkoop, snel en makkelijk!

Snelle en betrouwbare levering

Goedkoop en fijne methode van betalen

Snelle levering voor een goed prijs kwaliteit

Altijd goede ervaring, goede kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

Overzichtelijke site en duidelijke informatie!

Om de juiste banden te vinden was een fluitje van een cent, je voert de maten in die je nodig hebt en er verschijnt meteen een overzicht. Even sorteren op voorkeur, een keuze maken en je bent klaar. Fijn ook dat je de banden bij een montage punt kunt laten afleveren! Al met al was het zoeken en bestellen zo gedaan, top!

Gemakkelijk

Toegankelijk en snel

Duidelijk overzicht van alle banden

Meerdere filter opties waardoor je snel jou band vind

snel en goed koop

snel en goedkoop

Snel geleverd.

Snel en netjes geleverd.

Makkelijk

Prettig bestellen en goedkoper dan bij concurrent

Uitstekend!

Mijn famillie en ik bestellen hier vaker, we krijgen altijd onze levering heel snel binnen waar ik zeer tevreden mee ben. Als er een probleen wordt je ook super snel geholpen! Fijne service en fijne prijzen daar is waar de klant naar op zoek is!

Perfecte Service

Meerdere banden besteld en altijd goed en goedkoop.

Ruim assortiment, scherp geprijsd en snel geleverd.

Handig, overzichtelijk en goede prijs-kwaliteit

Als jaren bestel ik hier banden en heb geen reden om ze ergens anders te halen

Beste prijs, goede service

Altijd snelle levering en goede service

Goed en snel

Geweldig service. Goed en snelle service.

Na 1 bestelling kom je gewoon terug bij BandenConcurrent!

Genakkelijk zoeken met prima filter. Goede prijs/kwaliteitverhouding met aangeboden alternatieven voor jouw type band.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA