Na 1 bestelling kom je gewoon terug bij BandenConcurrent!

Genakkelijk zoeken met prima filter. Goede prijs/kwaliteitverhouding met aangeboden alternatieven voor jouw type band.

erg makkelijk om te bestellen.

Ik bestel geregeld banden deze keer was het makkelijker dan voorheen. Contact opnemen met veel bandenverkopers loopt eigenlijk altijd stroef. Pas op er zitten ook veel in Andora inverband met de belasting dan is het een dagtaak om iets te regelen als er iets niet goed is.

Snel keurig en goedkoop

Goede correcte en snelle service

Veel goedkoper en super makkelijk bestellen en montage vlak bij huis!

Vond mijn gewenst banden voor veel minder geld op deze website en het afronden van de bestelling en kiezen van een montagepartner vlak bij huis was een fluitje van een cent!

Makkelijk bestellen

Online bestellen werkt gemakkelijk, alle informatie is overzichtelijk, prettige zoek functie.

De bandenConcurrent.nl is een top bedrijf

Ik bestel altijd bij de BandenConcurrent omdat de prijs en levering altijd uitstekend zijn!!

Snel en eenvoudig banden besteld

Snel geregeld en binnen een paar dagen bezorgd.

Perfecte service

Veel keus en mooie prijsen

Super makkelijk

Heel makkelijke site. Heel duidelijk. De stappen zijn makkelijk te doorlopen. Zeer tevreden

uitstekend

Ik heb in het verleden ook banden besteld en werden spoedig bezorgd tegen schappelijke prijs

Service met een lach

Met deze banden ben ik net Max verstappen.

Uitstekende banden en snelle levering

Meerdere keren banden besteld en nooit geen problemen gehad de prijs is altijd goed

Super makkelijk bestellen; een hele duidelijke website en goede ondersteuning

Ik heb al vaker banden bij ze besteld. Het hele proces van bestellen tot en met monteren verloopt vlekkeloos. Nooit problemen ermee gehad; daarnaast een hele goede prijs t.o.v. de concurrentie. Kortom top en aan te bevelen!!

Goede banden maar prijs is duurder geworden

Prima banden Hoog prijs

Goede service snel bezorgd

Op tijd geleverd

Juiste band voor de juiste prijs en op tijd geleverd

Top product, voor een juiste prijs en op tijd geleverd.

ruim aanbod tegen scherpe prijzen

Het aanbod op de site is ruim en de mogelijkheden om te betalen zijn uitgebreid. De prijzen van de banden zijn goed en de levering laat niet lang op zich wachten.

Goed en snel geregeld

Snelle levering en goede montage

Makkelijk

Site werkt heel makkelijk en de bezorging is heel snel!

Gewoon goede service

Dit is de derde keer dat ik hier banden bestel zo als ik al omschreef goede service en snel geleverd top

Fijne overzichtelijke webshop met alle handige filter- en volgorde opties.

Makkelijk zoeken en filteren, goede aanbieding gevonden.

Snel 100 procent doeltreffend

Bij bandenconcurrent bespaar ik tot op de laatste cent

Kwaliteit en snel. Dat weet ik wel.

Kwaliteit en snel. Dat weet ik wel.

Prima site, snelle levering

Al meerdere keren banden gekocht. Gaat super makkelijk en de scherpste prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA