Goede en snele levering !!!

Goeie site

Zocht naar goeie banden en een mooie prijs banden concurrent kwam meteen naar boven bij Google. Mooie, nette en overzichtelijke website met veel aanbod zelfs 165/35/18 die ik nog zoek voor mijne andere auto die worden binnenkort zeker nog wel besteld! Even wachten op de levering hoe snel en vlekkeloos dat zal gaan maar ik twijfel niet dat dat wel goed komt

Top communicatie en vlotte levering

Mijn man heeft diverse malen hier banden besteld en dit tot volle tevredenheid. Dus nu mag ik hier ook bestellen.

Snel en mooie prijs

Meerdere keren banden besteld en tot op heden goede bestelling en aflevering. Ben wel afhankelijke van de DOT code

Bestellen ging vlot en gemakkelijk

Even afwachten wanneer het geleverd word.

Fantastische snelle service

Alle banden merken en maten zo vanuit de voorraad naar bedrijf waar gemonteerd zal gaan worden..geen bijkomende kosten op locatie maar alles netjes met een paar klikken opgelost en afgehandeld..nieuwe vaste klant en groot fan van deze firma!

Duidelijk en snel

Goede kwaliteit en snelle service met bezorgen.

Laag prijzen hoog kwaliteit!

Alles is goed geregeld en ze helpen je met je problemen en sowieso lage prijzen!

Snel makkelijk en goedkoop

Goede informatie en makkelijk dat de bezorging gelijk bij de montage bedrijf gebeurt.

snel, duidelijk en effectief

in een oog opslag de juiste keuzes kunnen maken...

Goedkoopste

Snelle bezorging

Super afspraakgericht

Was op gezegde tijd bezorgd en niets beschadigd. Goedkoop voor goed kwaliteit. DANK JULLIE WEL

Super voordelige service!

Super snel en voordelig

Zeer snel binnen.

Binnen 3 dagen in huis

Goede prijzen en duidelijke site

Overzichtelijke site en goede prijzen. Gelijk een montagebedrijf kiezen en de banden worden daar bezorgd Top geregeld!

Hoor van collega dat het een snelle levering is

de site is mooi overzichtelijk

Duidelijke vergelijkingen

Ik vind het vergelijken van banden super eenvoudig. Je kan kijken naar prijs, geluidsniveau, gladheidsniveau, en duurzaamheid. Hierdoor heb ik een goede keuze kunnen maken voor mijn nieuwe velgen.

zeer makkelijke website

de prijs van de banden doet de naam eer aan

Uitstekend en veel keuze!

Snel gekozen, overzichtelijke site en veel keuze. Gratis thuisbezorgd is natuurlijk helemaal top!

Prima Site

Erg handig banden uitzoeken en dan kijken voor partner die ze er op legt Toppie

Veel keuze en veel betere prijzen.

Superhandig dat je gelijk een montagepartner in de buurt kan kiezen!

Beste prijs voor A merken

Fijne site, makkelijk besteld, snel in huis. En dat allemaal voor veruit de laagste prijs!

Al eerder een bestelling gedaan en tot nu toe alles perfect

Fijne website

Top website

Very good!

I was specifically looking for Premiorri tires. Found them here. Thank you! I am waiting for delivery.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA