Eerder banden besteld, ultieme service

Ik heb er eerder banden besteld na een goed advies en zijn super snel geleverd

Goeie deal en service

Snel en makkelijk

Snwl, gemakkelijk en betrouwbaar.

Website is klantvriendelijk, onthoud alle data wat er ingevuld wordt. Snel een bestelling geplaatst

Super ... bedrijf denkt mee

Heb al vaker iets besteld en word altijd goed geregeld.

goed tevreden

Beste bandenConcurrent: Ik ben tevreden netjes afgelevert en mooi op tijd, bedankt en de banden heb ik bij kwikfit Meppel op laten leggen, daar kun je de mensen gerust naar toe sturen, prima werk leveren zij daar en netjes afleveren wielen weer netjes schoon, en de banden rijden ook geruisloos prima, zal goede reclame voor jullie maken, en als het doorgaat dan koop ik de banden bij jullie,maar daar moeten wij het nog over hebben, ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, als het zo ver is horen jullie nog van mij. Met vriendelijke groet, Henk Dieseraad

top

Vlotte afhandeling en makkelijk te bestellen.

Ben goedt benaderd

Er was alleen in het begin wat misgegaan dat niet het geld was overgemaakt maar gelukkig was het zo opgelost verder ben ik tevreden

Gemakkelijk, goedkoper en prima geregeld!

Bestellen van je autobanden is gemakkelijk door de overzichtelijke website waar ook staat aangegeven hoeveel banden er nog leverbaar zijn. Na veel vergelijken met stip de goedkoopste aanbieder van autobanden!! Je krijgt daarbij ook duidelijke updates van je bestelling via de mail. De banden verzenden naar plaatselijke montage aanbieder duurde alleen wel wat langer (5 werkdagen) dan was aangegeven (1-3 werkdagen).

uitstekend service

snel levering scherpe prijs (nu afwachten hoe de aanhangwagen banden zijn )

Top geregeld

Zeer goede winterband voor een concurrerende prijs.

Prijs

Hetzelfde merk/type voor veelal een lagere prijs

Gewoon de goedkoopste! En gemakkelijk te bestellen en monteren.

Mijn reguliere bandenleverancier (grote keten), kan hier absoluut niet tegen op, zei hij. Bandenconcurrent is beslist de goedkoopste!!

Gemakkelijk en snel

Overzichtelijk en beste prijzen.

redelijk goed

als je de ventielen er bij besteld worden ze niet mee geleverd en moet de montage partner ze uit eigen zak betelen en monteren dat geeft scheve gezichten en commentaar

Klanten aantrekken met valse beloftes

Ik heb donderdag 27 oktober 2022 op otiro.nl 1 paar band besteld. Otiro schijnt een onderneming van bandenconcurrent te zijn. Als je donderdag zou bestellen, zou de band vrijdag binnenkomen. Ik zat sinds woensdag met een lekke band, dus vrijdag zou prima zijn. Tot op heden (1 november 2022 dinsdag) heb ik niks ontvangen, geen enige vorm van communicatie. Via de mail contact opgezocht. De band zal naar verwachting 2 november woensdag geleverd worden. Ik heb de medewerker aangegeven dat dat geen vrijdag is. Hij geeft de schuld aan de bezorgende partij. Dan moet je je samenwerking met de bezorgende partij herzien en de motto "binnen 1 werkdag geleverd" van je website weghalen. Ik vind dit een smerige manier van klanten lokken. Achteraf gezien was ik misschien sneller geholpen als ik de band bij een andere partij had besteld. Bedrijf staat ook niet open voor een tegemoetkoming. Dus voor mij de eerste, maar ook meteen de laatste keer dat ik bij otiro & bandenconcurrent iets bestel.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen

snel en zeker.

Duidelijke webshop.

Aankoop van banden

Het kopen van banden van de staat is eenvoudig. De productbeschrijving is 100% begrijpelijk. En ook over de 3-stappen betaalmogelijkheid ben ik tevreden door jullie samenwerking met Klarna.

snel en overzichtelijk

Mooie overzichtelijke website met ruime keuze. De huidige voorraad staat erbij wat natuurlijk handig is.

Goeie banden en goeie service

Goeie banden

Perfect bedrijf met duidelijke website

Snelle levering voor een concurrerende prijs! Zeer duidelijke website met alle relevante informatie.

Alles perfect en duidelijk!

Ik heb net 4 nieuwe banden besteld voor mijn auto alles is duidelijk aangegeven en mocht je het niet snappen is er altijd hulp aanwezig en fijn dat ook alle opties van de garage erbij zitten!

Prijs kwaliteit

Zo creëer je een hechte band. Super.

Makkelijke website, snel besteld, ruime keuze.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA