heldere voorwaarde, lage prijs

Misschien niet de snelste leveranciers, maar wel goedkoop en tot nu toe hebben wij hier goede banden vandaan.

Snel, ruim assortiment en handige montageservice

Snel, duidelijke website, ruim assortiment en handige montageservice tegen schappelijke prijs.

Makkelijk, snel en goedkoop

Makkelijk, overzichtelijk, veel keuze en snel geleverd waar ik wil

Mijn ervaring met bandenconcurrent gaat altijd vlekkeloos, makkelijk en zeer snel besteld. Sinds ik een auto heb (4jaar) nu, bestel ik altijd mijn banden hier. Banden worden snel geleverd bij de montagepartner en handig invullen via de website. Mijn dank is GROOT!

Aangenaam verrast door de banden prijzen en snelle levering

Verschillende banden sites bekeken en vergeleken ,Bandenconcurrent kwam toch als de voordeligste uit Snelle levering en eenvoudig te bestellen mvg,Radjinder Ramautar

Goedkope site

Goede ervaring ook door andere ben ik hier terecht gekomen en snelle levering, top

Lekker makkelijk en voordelig banden bestellen vanuit je luie stoel

Gemakkelijk en snel banden bestellen. Overzichtelijke site

Goede prijs, goede service

Banden voor een mooie prijs kunnen kopen. Montage was ook zeer goede service.

Snel en goed

Snelle efficiënte afwikkeling

Tweede keer gebruikt tot heden een 10

overzichtelijke website en makkelijke betaling.

andere site's zijn onduidelijk hier is het overzichtelijk

Overzichtelijk en goed geprijsd

BandenConcurrent.nl is erg overzichtelijk en biedt gebruiksvriendelijke filtermogelijkheden waardoor je snel een keuze kan maken.

zeer goed en een vlotte levering

erg gemakkelijke site snelle betaling s mogelijk heden top

Perfect!

Prima prijs kwaliteit verhouding! Tweede bestelling!

Goede informatie en een snelle afhandeling

Op de site van de BandenConcurrent kun je uitgebreide informatie vinden over de banden die je helpt om een goede keuze te maken. De prijzen zijn concurrerend met andere aanbieders in de markt. Levering is snel en correct.

Helemaal top

Nelle levering

Voleurs, escrocs ? Pneus jamais reçus

Pneus commandés chez Otiro soi-disant à Paris (= BandenConcurrent). Voleurs, escrocs ? Pneus jamais reçus, aucune nouvelle du livreur, qui, appelé, ne veut pas vous dire où est passé le colis, si colis il y a d'ailleurs, service client inexistant (adresse bidon ?), téléphone aux Pays-Bas (BandenConcurrent) où on vous raccroche au nez vu que vous ne parlez pas hollandais, méls sans réponses, etc. Bref, j'ai été obligé de commander des pneus ailleurs, et je dépose plainte à la gendarmerie !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd goede prijzen en snelle levering

Altijd goede prijzen en snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering.

Ik bestel altijd mijn nieuwe banden bij BandenConcurrent.nl en ben nog nooit teleurgesteld. Ze hebben een ruim assortiment en de banden worden binnen een week geleverd.

Heb mijn banden binnen 5 minuten besteld en ze worden voor mijn deur afgeleverd. Geen gezeik met naar garages rijden

De goedkoopste banden en goeie service.

Geen klachten. Altijd het voordeligst.

Top levering en super service!

Bestel altijd mijn banden bij BandenConcurrent en altijd goede service. zelfs die keer dat de bandenmaat toch niet goed was kreeg ik snel mijn geld terug.

Makkelijk

Heb al vaker hier een bestelling geplaatst. Goede ervaring met deze site.

Super easy

Ordering is very easy and partners nearby.

Zeer gebruiksvriendelijke website en de goedkoopste!

De wijze van bestellen is zeer duidelijk en snel. Wel heb ik snel even prijzen vergeleken met andere website. Uiterst voordelig! Tevens een bandenmontagebedrijf even verderop waar ze bezorgd worden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA