Goedkope banden

Goede overzichtelijke site, goedkope banden kunnen vinden. Duidelijk en makkelijk betalen, dichtbij een garage waar ze mee samen werken! Kortom goede site

Laagste prijs, beste service

Mijn merkgarage gaf bij de apk keuring aan dat een van de achterbanden een beschadiging vertoonde. Een oude factuur van vijf jaar geleden gaf een prijs van 339 euro per band. Dat is me wat te kostbaar. banden Concurrent zit daar wel een heel stuk onder en ik hoef ook geen 35km te rijden voor de montage. Al met al dus een top deal!

super Leverancier

prijs en levering super

Overzichtelijk om te vergelijken

Ik heb met gemak banden gekocht voor mijn auto

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Duidelijke en overzichtelijke website waar je goed kunt vergelijken. Goede prijs/kwaliteit verhouding en makkelijk bestellen.

Goedkope en snelle service.

Door te zoeken op het internet kwam ik bij jullie op de website uit. En ik vond de banden voor mijn auto.

Super makkelijk en gelijk montagebedrijf gevonden

Beter kan niet, heb mijn band gevonden die.ik nodig heb. Daarbij krijg je meteen een voorstel bij welk montagebedrijf terrecht kan.

Makkelijk best3llen!

Goeie duidelijke site

Top site en geen gedoe

Snel, duidelijk, en geen gekkigheid. Zoals het hoort!

Snelle afhandeling

Makkelijk beste6

Vertrouwelijk en lekker makkelijk

Koop vaker bij bandenconcurrent, ze hebben voordelige prijzen en de site is lekker makkelijk.

Goedkoop en goed

bestelling ging snel en makkelijk ook de keuze uit montage station was goed en makkelijk. Snelle levering en montage was ook top geregelt

Overzichtelijke site, snel besteld en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Waanzinnig service!!!

Jullie zijn de beste!

Super !

Net nog even snel een extra bandje besteld, omdat het kan !

Enige site waar ik mijn banden bestel

Goede ervaring en snelle service vergeleken met andere bandenboeren

Goede service voor een uitstekende prijs

Banden zijn hier goedkoop en snelle levering. Meestal binnen een paar dagen in huis.

Makkelijker te gebruiken site, ook kwa betaalmogelijkheden

Op het net banden gezocht waar ik een aantal sites ben tegen gekomen, waar de betaalmogelijkheden irritant waren en de sites traag waren. Dus verder gezocht en bij banden concurrent terecht gekomen. Site is vlot +1 Lekker overzichtelijk +1 Mooie prijzen +1 En hopelijk snel bezorgt ! Bedankt

Heb al een keer 4 banden besteld en zijn op tijd geleverd.

Geen gezeur en de banden bij de deur

Alle banden specialisten hebben niks op voorraad en 2x zo duur. Nu zo online geregeld en 2x zo goedkoop

Goed en duidelijk overzicht, makkelijk bestellen.

Aanrader.

gewoon goed, zo als altijd

Ik zoek niet meer op andere sites, Gewoon goed en betrouwbaar

Goede kwaliteit banden .

Prima banden voor een billijke prijs. De levering ging een beetje raar. Eerste levering twee banden . Een dag later zonder aankondiging vooraf tweede levering, je raad het al weer twee banden. Weer een dag later per post de ventielen die niet pasten.... jammer van die 12 euro! Mijn advies: Koop alleen banden en geen ventielen! Die vervangt de garage er automatisch bij. (Tijdens het monteren. )

geweldig

vaker banden besteld, niks mis mee! En niet zo associaal duur als andere shops!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA