Duidelijke en overzichtelijke site, bestelling prima afgerond

Ik zocht de site op via Google omdat ik hier weleens van had gehoord, en dit stelde mij niet teleur (ook niet vanwege de prijs en de reviews)

Super ongelofelijk makkelijk te bestellen

Ben blij jullie gevonden te hebben de beste prijs van alle online leveranciers

klik-klak-klaar

Eerlijk is eerlijk, kind kan de was doen! goede website. prima ondersteuning mocht die nodig zijn. Uitleg is overal uitstekend aanwezig. Maw niets anders dan lof voor Bandenconcurrent

Goede prijs , goede kwaliteit

Snelle levering , goede prijs , goede kwaliteit

In het verleden altijd mijn banden bij jullie besteld, en het is stuk goedkoper dan bij kwit Fit. Dus beveel ik jullie altijd aan.

Echt de goedkoopste !!!!!

Ik had 1 type band op het oog. Na rondkijken kwam ik uit bij bandenconcurrent, omdat deze vele malen goedkoper is dan elders voor dezelfde type band. Mijn keus dus snel gemaakt

snelle levering van juiste produkt

Ruime keus aanwezig bij deze firma, zelfs voor oldtimer wat ik nodig had.

Echt goed

Altijd goed, als problemen Klarna altijd hulpen.

Prima prijs kwaliteit

Top, ook als je zelf een foutje maakt

goede overzichtelijke site

duidelijk en service gericht

Super snelle levering

Ga hier zeker weten nog een keer

Super bedrijf !!!

Snelle levering en een hele goede prijs/kwaliteit

Top!!!

Snelle levering, goeie prijzen. Duidelijke en makkelijke website!

Nooit meer

Op 19 augustus 4 all-seasonbanden besteld. Helaas de verkeerde maten. Dezelfde dag contact opgenomen en de situatie uitgelegd. Geen probleem werd er gezegd. Banden worden opgehaald van de montagepartner en het bedrag zou gecrediteerd worden minus verzendkosten die voor mijn rekening zouden komen. Uiteraard akkoord gegeven. Nu inmiddels op 21 september nog steeds geen geld terug! Meerdere malen mails verzonden, meerdere keren gebeld. Afschuwelijk slechte probleemoplossing en afhandeling. Word van hak naar tak gestuurd. Nooit meer.

Goedkoop en goede service

Op voorraad en het goedkoopste. Snelle service

Super goede service en bezorging!

Super goede service en bezorging! Erg blij wordt ik hiervan! Binnenkort ga ik weer en meer bestellen! Heel erg bedankt. Met vriendelijke.groet, Pieter Uyttewaal

Supermakkelijk bestellen

Zeer klantvriendelijke webshop, zeker een aanrader

Ik vind helemaal hardstikke mooi

Goede banden voor een betaalbaar prijsie, top

Goed, gemakkelijk en betaalbaar

Sinds ik de website ontdekt heb, bestel ik de banden voor mij auto's hier. Ik zoek altijd naar alternatieven, maar de prijs/kwaliteit is hier gewoon top

Geweldig makkelijk en snel bestelbaar.

Prettige website en snelle bezorging. Ook de ruime keuze aan betaalmogelijkheden is fijn.

Geweldige band ook voor caravan te trekken

Zuinige band en stil en is goed voor caravan te trekken of kar

Super klantvriendelijke site

Site is door vriend aanbevolen. Zelfs een digibeet zou het lukken om de juiste band voor een scherpe prijs te vinden en te bestellen.

Zo betrouwbaar als de banden zelf

Goede service. Snelle levering.

Overzichtelijke site met de juiste info

Overzichtelijke site met de juiste info.

Snelle afhandeling en overzichtelijk website

Binnen een paar minuten m'n bestelling geplaatst. Verschillende betalingsmogelijkheden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA