Overzichtelijke site met de juiste info

Overzichtelijke site met de juiste info.

Snelle afhandeling en overzichtelijk website

Binnen een paar minuten m'n bestelling geplaatst. Verschillende betalingsmogelijkheden.

prima ervaring

Eerder dit jaar kocht ik 2 nieuwe banden voor achter en goede prijs, snelle levering en door Keles er prima onder gezet. Erg tevreden. Goede reden voor mij om nog twee nieuwe banden voor voor weer op dezelfde manier te bestellen.

Top bedrijf

Duidelijke communicatie en top service

goede prijs verhouding tov andere aanbieders

Mooi overzicht in het kiezen van de juiste band met de juiste eigenschappen

Duidelijk en voldoende info

Door op zoek te gaan naar banden merk je toch op dat bij vele verschillende andere websites veel onduidelijk is. Gelukkig is jullie website overduidelijk en prettig in gebruik. Thanks!

goede service en prima prijs !

Heb meerdere bestellingen gedaan in de afgelopen jaren, en ben zeer tevreden over de service.

Makkelijk en snel

Prima, juiste banden vinden is gemakkelijk en montage keuze is super handig. Ik weet gelijk waar ik aan toe ben.

Bestellen, monteren in 1 gemak

Het was even zoeken maar na voor mij de juiste band te hebben gevonden was het zo besteld. Het gemak dat je een garage kan kiezen in de buurt is ook heel fijn. Nu op naar veilige kilometers

Snel het product op de site gevonden, leverbaar en betaalbaar.

Solide en snel

Altijd zeer snelle levering.

Top prijzen en goede informatie

Makkelijk

Gebruiksvriendelijk, snelle levering, duidelijke website.

Zeer prettig bestelproces!

Veel vergelijkingsmateriaal en informatie over de banden beschikbaar in de shop. Je kunt er vast een paar in een winkelmandje kwijt en later kun je met datzelfde mandje verder (en wordt daarover ook nog gemaild. Slimme zet). De samenwerking met montagepartners is een ideale combinatie die ontzorgd. De hele ervaring geeft genoeg gevoel van vertrouwen om door te gaan met de bestelling. Na het bestellen ben je opgelucht en klaar en kun je door met de dag :-)

zeer soepel en helder

Alles prima en helder voor goede prijs

Heldere site, snel en duidelijk info en vriendelijk geprijst. Makkelijk bij het combineren van de APK bij de partner(s) van Bandenconcurrent.

Bestel altijd mijn banden bij autobanden concurrent. Website werkt makkelijk. Goede prijzen. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Goede en snelle levering

Snel geleverd bij de garage naar keuze in de buurt!

makkelijk en snel

10/10

Groot aanbod op de website

Mijn type banden zijn erg lastig te vinden, bij deze website hebben ze alles wat je nodig hebt. Erg fijn. Ook kun je in termijnen betalen, wat ook zeer prettig is.

Prima geholpen!

Snelle actie, fijne site, goed geholpen.

Overzichtelijke website, waardoor de keuze snel is gemaakt!

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Overzichtelijk

Op de site staat alles duidelijk van de beschrijving en tot aan de foto’s.

Top service en altijd optijd geleverd

Ik heb een aantal keren banden besteld en zijn netjes optijd geleverd en keurige banden niet te oud etc. Prijs kwaliteit wat je mag verwachten.

Prijs goed, levering super.

Weer een nieuwe set banden besteld. en zoals altijd snelle levering.

gebruiksvriendelijk en goede prijzen!!!

erg overzichtelijke website, makkelijk keuze maken, juiste prijzen. snelle levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA