Top site, snelle levering

Snelle en makkelijke site, levering thuis of bij garage geen probleem. aanrader!!

Top en snelle levering

Top geregeld en goede prijzen en snelle levering.

Grote keuze en heel duidelijke uitleg van specificaties

Ik heb gezocht op een type band met de gewenste maat en trof vele mogelijkheden aan. Met behulp van de eenvoudige filters, zoals bv gedrag op nat wegdek, kon ik de keuze makkelijker maken. Ook de keuze van montage partner is in een duidelijk overzicht weergegeven met de bijbehorende diensten zodat een keuze makkelijker wordt.

Duidelijke webshop, makkelijk bestellen

Fijne webshop, je kunt er makkelijk bestellen

Goede prijs kwaliteits verhouding.

Goede prijs kwaliteits verhouding. Gunstige prijs t.o.v. andere online concurrente. Goede service en snelle levering. Al vier keer besteld en altijd zeer tevreden geweest over de banden.

Gemakkelijk site

Opzoek naar een paar nieuwe banden kwam ik op deze site terecht. De prijzen waren een stuk aantrekkelijker dan op concurrerende websites.

Niks mis mee

Donderdag avond laat besteld, Volgende dinsdag in de middag afgeleverd bij de installatie partner. More prestatie gezien de banden uit Polen moesten komen. Banden zagen en betjes uit en waren 13 maanden oud. Dat laatste vind ik persoonlijk zeer acceptabel. Ik ga weer toch geen 5 jaar mee doen. Volgende set (voor mijn andere auto) zal ik op basis van deze ervaring zeker weer bij hen halen.

Goedkoop en makkelijk

Lekker goedkoop en makkelijk bestellen

Snele en duidelijke keuze, goede prijs

Snele en duidelijke keuze, goede prijs

Makkelijk te vinden

Makkelijke site om de juiste maat te vinden en een selectie te maken op de punten die jij belangrijk vind. Ik heb al bij meerdere winkels en sites gekeken en ik ben hier het goedkoopste uit. Wat ik heel belangrijk vind.

Zoals het hoort

Goeie banden voor een goeie prijs. Snelle ongecompliceerde levering.

Veel vertrouwen in deze aanbieder

BandenConcurrent is de voordeligste en een betrouwbare aanbieder van autobanden. Ik kan ze eenvoudigweg zonder bezorgkosten laten bezorgen, thuis of op mn werk.

Zeer overzichtelijk en heel makkelijk geregeld!

Duidelijk en overzichtelijke site waar je eenvoudig en snel de gewenste banden kunt uitkiezen. Er worden meerdere bandtypen getoond waar je een keuze uit kunt maken. De banden worden vervolgens afgeleverd bij een montagebedrijf naar keuze. Geweldig!

Duidelijk, Goed en Goedkoop

De site is overzichtelijk en je kunt makkelijk filteren.

Overzichtelijk, veel keus, makkelijk en goedkoop

Veel keuze en makkelijk om je keuze af te stemmen op je wensen en budget. Aanrader

Mooie ervaring en veel keuze.

Ik vind het prettig dat er ruime keuze is uit banden. En dat er nog montagepartners aanwezig zijn en dit ook allemaal via de website kan doen, was erg doorslaggevend voor mij. Voor het gemak en ruime aanbod geef ik het een 10! Ik kan dit website aan iedereen aanranden, BESTELLEN = MONTAGEPARTNER KIEZEN en KLAAR. Makkelijker kan het niet.

Simpel en overzichtelijk

Het bestelproces verliep voorspoedig. Ook een ruime voorraad.

Alles in no-time geregeld

Dik tevreden, had verkeerde maat besteld en binnen paar uur stond het geld al weer terug geboekt om de juiste maat te kunnen bestellen. Volgende keer gewoon weer bij de banden concurrent.

Ondanks hoge nood super snel en eenvoudig

Band leeg gelopen op de snelweg en ondanks de hectische situatie simpel en eenvoudig banden kunnen bestellen

Geweldig een echte aanrader!!!

Supermakkelijk vergelijken, bestellen én montage. Alles in 1 keer geregeld!!!

Beste prijs en kwaliteit

Site is zeer duidelijk en makkelijk door te lopen. Laagste prijs. Ontzorging van het gehele proces

Goedkoop banden bestellen ,

snel geleverd en gemonteerd

Super goeie prijzen voor top kwaliteit banden

Al paar keer banden besteld hier, altijd voor een hele scherpe prijs. Zelfde kwaliteitsband kost elders altijd duurder.

Snel en efficient de beste band kunnen kiezen

Duidelijk informatie, goedkoper dan anderen, en fijn dat er een montagebedrijf geregeld wordt. Top

Perfect!

Ik bestel mijn banden altijd bij de banden concurrent. Scheelt heel veel geld vergeleken met Profile en/ of Euromaster. En dan bedoel ik scheelt echt heel veel. Bij mijn laatste bestelling meer dan 200 Euro! De grote bedrijven laten je geloven dat bij hen bestellen veiliger, beter, anders, mooier is- maar de autobanden komen echt uit een en dezelfde fabriek. Wat wel een belangrijke tip is: zoek wel een goede montagepartij en laat altijd nieuwe ventielen (tenzij je alu ventielen hebt) monteren. Balanceren zit in de prijs- dat wordt bij de grote merken vaak los in rekening gebracht. En stikstof in je nieuwe band? Echt niet nodig hoor! Ik blijf hier bestellen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA