Super goeie prijzen voor top kwaliteit banden

Al paar keer banden besteld hier, altijd voor een hele scherpe prijs. Zelfde kwaliteitsband kost elders altijd duurder.

Snel en efficient de beste band kunnen kiezen

Duidelijk informatie, goedkoper dan anderen, en fijn dat er een montagebedrijf geregeld wordt. Top

Perfect!

Ik bestel mijn banden altijd bij de banden concurrent. Scheelt heel veel geld vergeleken met Profile en/ of Euromaster. En dan bedoel ik scheelt echt heel veel. Bij mijn laatste bestelling meer dan 200 Euro! De grote bedrijven laten je geloven dat bij hen bestellen veiliger, beter, anders, mooier is- maar de autobanden komen echt uit een en dezelfde fabriek. Wat wel een belangrijke tip is: zoek wel een goede montagepartij en laat altijd nieuwe ventielen (tenzij je alu ventielen hebt) monteren. Balanceren zit in de prijs- dat wordt bij de grote merken vaak los in rekening gebracht. En stikstof in je nieuwe band? Echt niet nodig hoor! Ik blijf hier bestellen!

Goede prijs , makkelijke site

Goede prijs zeer duidelijk en eenvoudig te bestellen dus aanrader

goede overzichtelijke site met scherpe prijzen

Bestelproces verloopt uitstekend, even afwachten of levering en communicatie met garage voor montage net zo soepel verloopt

Uitstekende prijs, kwaliteit. Zeer ruime keuze.

Gewoon Top!!

Overzichtelijke site, ingeven wat je zoekt en snel door naar bestellen. Helemaal toppie!

Duidelijke site en makkelijk bestellen

Duidelijk overzichtelijke site en ze beloven snelle bezorging

Snel en redelijk goedkoop afgesproken.

Ik heb nog geen ervaring, maakte nu net mijn eerste afspraak. Ik hoop dat ze kunnen waarmaken wat ze zeggen, ik ga zaterdag op vakantie met de auto,

Fijne bestelsite, duidelijk, goede prijzen en service

Vandaag 4 banden besteld. Bestelprocedure is makkelijk, betalingsopties zijn divers. Dus goed. Tevens de mogelijkheid om een montagepartner in de buurt te regelen, heel fijn. Goede banden kunnen bestellen voor een mooie prijs. Dank bandenconcurent!

top merk banden voor een budged prijd

lekker snel geleverd

Goede prijs en snelle levering

Precies de breedset die ik zocht wordt snel geleverd bij een servicepartner waar ik graag mee werk. Ik heb de banden inclusief leveren, montage en nieuwe ventielen ook nergens goedkoper kunnen vinden. Een echte aanrader dus.

Prima.

Zeer veel keus voor een scherpe prijs, snelle levering, en een goed montage adres wat ook direct de tijd had om te monteren.

Ik koop mijn autobanden al jaren bij de bandenconcurrent, Echt het goedkoopst.

Sinds jaar en dag koop ik mijn banden bij de bandenconcurrent. Goedkoper, sneller en beter is er gewoonweg niet. Ik koop ooit meer banden bij de autodealer dat scheelt gewoonweg € 600,00 op een set banden.

Goed overzichtelijk website!

Fijne overzichtelijk website met voor ieder iets wils! Banden komen binnen 3 dagen binnen, ben benieuwd hoe ze bevallen.

Service goed, snelle levering en goed gevonden wat we moesten hebben !

We hebben nieuwe winterbanden uitgezocht voor een roadtrip naar Noorwegen en zijn tevreden met de service en de kwaliteit.

Top performance

Mijn auto moet optimaal kunnen presteren, veiling, gebalanceerd en in top conditie. Ik heb voor gekozen voor bandenconcurenten.NL om deze qualiteiten hoog in de vaandel te houden. Als ik in de autobahn 240 km/u rijdt heb ik de optimale banden nodig.

Snel en makelijk met bestelling.

Goede introductie voor elke band.

Voor de eerste keer

Nou net 2 nieuwe banden besteld voor mijn auto besteld. Levertijd was netjes aanwezig en duidelijk. Prijs klasse Kwaliteit klasse Ben heel benieuwd hoe het bij mij thuis geleverd word. Eigenlijk een goeie site waarop je zelf kan kijken wat je wilt met je band

goede prijs kwaliteit verhouding

door de goede prijs verhouding is het leuk shoppen bij de banden concurrent

Super snelle afhandeling allen de bezorgdienst vind ik niks.

Gemakkelijk

Banden, montage en achteraf betalen? Te mooi om waar te zijn! Bandenconcurrent heeft het.

Makkelijk site wel even zoeken naar juiste banden maat

Positief makkelijk en duidelijke manier van bestellen was alleen zoeken naar juiste band maat Via site kon je alleen bepaalde vaste instellingen zoeken maar even verder kijken kun je alke maten zoeken.

Geweldige Banden en service

Geweldige banden voor lage prijs snel naar de Boschgarage gestuurd. En daar zeer professioneel door zeer vriendelijk personnel gemonteerd. Een aanrader!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA