Helaas niet zoals ik had verwacht.
Heb mijn banden op 3 augustus besteld en helaas nog steeds op dit moment 13 augustus niet binnen.
Toen ik het besteld had zou ik bij een aangesloten partner de banden eronder laten zetten, dit is een optie die je aan kan vinken. Tot mijn verbazing ging ik naderhand kijken naar de aangesloten partner, deze bleek gesloten te zijn. Ben zelfs naar de desbetreffende autobedrijf gereden, de buurman hiervan gaf aan dat deze nog 3 weken op vakantie zou zijn. Heb op dat moment meteen bandenconcurrent gebeld en dit uitgelegd. De medewerker zou dit wijzigen en de banden laten leveren bij ons thuis door DPD. De track and trace telkens bekeken en zag ze na de wijziging geprobeerd hadden de zending te leveren op adres. (Dit was al drie keer geprobeerd) terwijl ik alle momenten thuis was. Nogmaals gebeld met bandenconcurrent ook nu zouden ze DPD weer inlichten over de wijziging. Nu ging de levering weer fout en stond er bij dat de banden retour gingen naar bandenconcurrent. Ook nu weer gebeld en telkens hetzelfde verhaal. Heb de volgende dag een mail gestuurd naar bandenconcurrent hoe het nu precies zat, zelfde verhaal weer terug gekregen. Een reactie gestuurd of ze met DPD contact op konden nemen en geen respons hierop gekregen. Uiteindelijk zelf DPD gebeld en DPD gaf aan dat er niks gewijzigd was qua adres en deze nog op het oude adres stond van de partner. Ik hoop nu dat het deze week gaat binnen komen.
Het zijn uiteindelijk meerdere factoren waardoor dit alles zo slecht loopt.
- de partner die niet doorgegeven heeft dat deze dicht is.
-bandenconcurrent die de partners niet op orde heeft met de vraag of deze open of dicht zijn.
- DPD die het adres niet gewijzigd heeft
- bandenconcurrent die niet verifieert of de adreswijziging uiteindelijk wel toegepast is na 3 keer vragen.
Dus daarom voor mij geen voldoende. Misschien hebben andere mensen wel een goede ervaringen en ben ik net één waarvan dit overkomen is. Mijn feedback is, bandenconcurrent probeer hier wel van te lere