Ik raad aan om zaken te doen met dit bedrijf

Goede kwaliteit en eerlijkheid in de omgang door de eigenaren van het bedrijf

Elke keer zeer snel en juist geleverd!

Al meerdere keren in de afgelopen jaren banden besteld bij bandenconcurrent.nl en ook al 3 verschillende A-merken beproefd. Telkens opnieuw worden de juiste banden zeer snel geleverd (vaak al de volgende werkdag) Ook zijn nieuwe banden écht nieuw (vaak maar enkele weken tot max. een paar maanden voor levering geproduceerd; je kunt de productiedatum aflezen op de wangen van de banden.) Kortom, bandenconcurrent is zeer betrouwbaar in mijn ervaringen. Zolang hun service op dit niveau blijft, blijf ik klant! Uitstekend!

Voor het eerst gebruikt en gezien, top bedrijf!

Werd geattendeerd door een kennis naar deze site. Van joh kijk eens bij Banden concurrent. Voor je auto banden zijn verkopen deze en hebben montage bedrijven gecontracteerde die ze monteren. Klonk alle wel aantrekkelijk en de prijzen zeer zeker! Voor alleen al voor twee banden vervangen een een verschil van 35% t.o.v. de grote bekende jongens. Montage bedrijf gebeld, kan nalevering bij hem de volgden dag langs komen. Super fijn geregeld zo. Zeker in deze tijd komt elke besparing goed uit.

Het gaat niet meer zo goed met bestelling

26aug2022 4 banden besteld 2 maar geleverd. Nu nog zitten fluiten naar mij 2 niet geleverde bandaen of mijn geld. Vele malen gebeld en ge mail nog steed op 10aug 2022 niet opgelost

snelle makkelijke bestelling

Bijna de goedkoopste, maar wel al eerder goede ervaringen. Mijn dochter ook. Dat en de mogelijkheid om Klarna te gebruiken maakt dat ik nu weer hier bestel. Ik hoop dat het nu weer goed gaat.

**********

De ventielen zijn nooit geleverd maar wel betaald. De garage die de banden monteren zei: het is gebruikelijk dat ze de ventielen niet mee sturen en het geld strijken ze extra op. Ik heb op 9-7-22 mail gestuurd met verzoek geld voor de niet geleverde ventielen terug te storten. Op 25-7-22 nog steeds geen antwoord dus nogmaals een mail gestuurd. Daarna heeft meneer Robertino 3x gevraagt of ik de ventielen terug heb gestuurd en daarop heb ik 3 moeten antwoorden dat ze nooit geleverd zijn HOE BEDOEL JE ONTMOEDIGINGS BELEID. Nu tig weken later nog steeds mijn geld niet terug

Super prijs en snelle levering ✅

Paar keer banden besteld voor super prijzen

Altijd snel geleverd en uitstekende prijzen!

Mijn ervaring is altijd goed geweest, altijd binnen 2 dagen geleverd. Een duidelijke en overzichtelijke website. Kortom een uitstekende site om de banden vandaan te halen.

Top ervaring!

Makkelijk besteld, snel in huis. Ruime keuze en alles op voorraad.

Snel en goed

Snel besteld na uitgebreide keuze op site. Snelle levering en afspraak met montagepartner. Top afgehandeld !

Uitermate Geweldig!

Alles in één. Uitermate geweldig. Het is zo geregeld!

Via de website besteld, betaald en via een garage in Hoorn zijn de banden er keurig netjes (op zaterdag!) ondergezet. Top.

Bestellen hier zakelijk en privé alles

Wij kopen voor zowel onze koeriersbussen als onze privé auto's (snelle Mercedes en een snelle Abarth) altijd hier onze banden. Voor zowel heavy duty banden als voor high performance banden vinden wij hier elke keer de juiste band voor een zeer nette prijs. Wij zijn keer op keer tevreden! Spoed Koerier Eindhoven

Makkelijk besteld, snel geleverd en montage zonder problemen

Makkelijk besteld, snel geleverd en montage zonder problemen.

Duidelijke website

Duidelijke website snelle leveringen ook makkelijk dat het meteen bij de garage bezorgd wordt.

Zelfde banden maar een stuk goedkoper, met montage. Prachtig!

Normaal ben ik veel meer kwijt voor m'n banden en kan ik niet direct alle 4 laten doen. Dit keer was het echt nodig. De montage is heel dichtbij en heel veel keuze in garages, altijd wel 1 in je buurt. Ik ben om.

Goed en makkelijk overzicht wat de voor en nadelen zijn van je gekozen band.

Makkelijk af te rekenen, veel keuze uit betaalmethode. Ik bestel hier al jaren mijn banden en nooit spijt gehad. Top

Vlot geleverd en netjes verpakt.

Duidelijke website. Snel en correct geleverd. Ook als de levering een paar dagen langer duurt, wordt dat goed gecommuniceerd. Ik heb hier al vaker banden besteld, en kan dit ook zeker aanraden.

Retouren zijn ronduit slecht

2 banden besteld voor nieuwe velgen. Keurig geleverd maar helaas passen de velgen niet. Mijn fout dus netjes retour aangevraagd. Kosten retour zijn 30€ tenzij je dit zelf regelt want blijkt dat dit uiteindelijk naar Duitsland moet. Je bent dus gegarandeerd 30€ kwijt. Zonder enige aankondiging staat bezorger voor de deur om pakket op te halen met bestemming Oud Beierland. Klantenservice is als een spiegel en komt alleen met vragen. Geld nu nog steeds niet terug. Prima om banden te bestellen maar retouren is een drama

Veel keuze en handige zoekmachine!

Veel keuze, ookal heeft mijn auto een wat minder gangbare bandenmaat. Ook duidelijk wat de levertijden zijn en veel verschillende betaalmethoden beschikbaar. Zou hier volgende keer weer bestellen!

Goed overzichtelijke site met voldoende informatie om tot keuze te komen

Zoek systeem prettig en goed toegankelijk. Ruime keuze uit diverse merken.

Bestelling verliep erg soepel

Bestellen op de website en keuze voor montagepartner verliep soepel. Nu wachten totdat de banden binnen zijn.

Veel keuze, goed vergelijken en goede prijzen

Goede leverancier. Makkelijk vergelijken en eenvoudig bestelproces. Top!

snelle en goede service

De banden waren snel binnen en de productie datum van de Bridgestone Turanza waren van 2022. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Duidelijke site. Goede prijs. Men houd zich aan de afspraak

Al verschillende keren banden besteld (dus goed bevallen).Steeds volgens afspraak geleverd. Vernoemde montagebedrijven ook oké

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA