De website is niet helemaal overzichtelijk

De site ziet er mooi uit. Opties voor filteren zijn duidelijk en nuttig. Maar tijdens het vergelijken vallen bij bepaalde zoekopties banden weg. Dus soms zie ik bv een band van Tracmaxx bovenaan staan als goedkoopste, maar dan zet ik een filter aan (waar deze band onder zou moeten vallen) en dan zie ik diezelfde band ineens niet meer in het rijtje staan waar die adv prijs zou moeten zitten. Ook is het lastig dat de merken in de filter niet op alfabetische volgorde staan.

Banden zijn van goede kwaliteit en zijn van 2022.

De banden zijn op tijd binnen gekomen. En wat nog belangrijker is dat de banden afkomstig zijn van het jaar 2022. Top!

Snel en overzichtelijk

Snel kunnen vinden wat ik zocht

Groot assortiment, goede prijs, overzichtelijke website

Eenvoudig zoeken op bandenmaat, concurrerende prijs en met partners in de buurt is de keuze snel gemaakt.

Alles prima geregeld

Bestelling en levering liepen heel vlot. Onderwijl goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. En dat alles voor een mooie prijs. Ook handig dat de montage gelijk geregeld en betaald is.

Helder snel en groot aanbod

Fijne website. Overzichtelijk en ruim aanbod. Super dat je icm de partners meteen alles kan afrekenen. En dus geen verrassingen meer hebt!

prima service!

heb al eerder banden besteld bij bandenconcurrent.nl werkt prima met montage tegen redelijke vergoeding.

Eenvoudig, duidelijk, snel, eerlijke (dan wel niet de goedkoopste) prijs!

Via mijn autogarage doorverwezen naar deze site. Mijn autogarage had mij de gegevens doorgegeven die ik moest invoeren. Ingevoerd op de site, waarna er een beste deal uitkomt en alles duidelijk en overzichtelijk wordt weergegeven. M.b.v. filters tot de beste keuze gekomen. Besteld en binnen 5 dagen geleverd! SUPER!

Zeer snel en eenvoudig zoeken, scherpe prijzen en ook monteren is eenvoudig en snel geregeld via het uitgebreide aanbod aan montagepartners.

Snel geleverd, duidelijke website

Banden zijn snel geleverd en een duidelijke website

Overzichtelijk en altijd scherp geprijst

Aanvullende informatie over elke band beschikbaar en altijd scherp geprijst. Alle banden op voorraad daar kunnen andere bedrijven van leren. Zodra me oldtimer klaar ik bestel ik er nog 4.

Scherpe prijs en duidelijke producten

Ik vind de site fijn en praktisch En mooie scherpe prijzen die je nergens anders vind

Snel, overzichtelijk en betaalbaar

De website is makkelijk te volgen en heeft een logische opbouw waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. De banden werden overzichtelijk weergegeven en de vergelijking tussen de verschillende banden was makkelijk te begrijpen. Het bestellen en betalen was soepel en betrouwbaar.

Top!!!

Snel afhandeling en snelle levering zoals afgesproken.

In 5 minuten nieuwe banden besteld

Mooie, duidelijke en overzichtelijke website. In 5 minuten nieuwe banden besteld. Super!! Ik zeg tot ziens bandenconcurrent

Duidelijke website en snel besteld

De Website geeft uitgebreid uitleg voor hetgeen dat je zoekt. Heb je dan nog onduidelijkheden dan is dit telefonisch of per email dezelfde dag nog beantwoordt. Het bestellen gaat dus eenvoudig en snel en de levering duurt ook niet lang.

Helemaal geweldig

In de winkel vragen ze 350 per band. Hier besteld voor 170 per band en zelf aangeleverd. :D

Soepel

Alles werkte snel en soepel. Ik koos voor Bandenconcurrent eigenlijk domweg omdat ze de goedkoopste waren en ze de banden op voorraad hadden. De zoekmachine op hun site deed wel raar, op trefwoord was de band die ik zocht niet te vinden maar als ik op de merknaam klikte en de gewenste maat invoerde was ie er ineens wel. Waarschijnlijk een bugje in de zoekmachine, in ieder geval als je op Safari werkt. Maar ja wie doet dat dan ook?

Wow…wat een besparing

Binnen 1 dag nieuwe banden tegen 20% minder dan concurrenten. Top!

Ideaal.

Zou een dief van me eigen portemonnee zijn als ik bij een garage me banden zou bestellen. Als alleenstaande moeder is het al geen vet pot.

kwaliteit en prijs altijs goed.

Na mijn vorige positieve ervaringen, ook nu voor mijn andere auto hier de banden besteld.

Super snel

Ik had banden nodig. Website geklikt binnen 3 minuten de juiste gevonden met de beste informatie. Direct besteld en binnen 5 minuten betaald en besteld.

Altijd snel en goed geleverd

Goeie banden makkelijk te vinden en goed omschreven, banden binnen paar dagen binnen helemaal tevreden

Snel, betrouwbaar en de beste concurrent

Niet mijn eerste bestelling, snel geleverd en volledig naar verwachting!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA