Geweldige site

Super makkelijk weg wijs snel toegankelijk super service want heb vaker banden bestelt bij jullie super veel keuze duidelijke omschrijvingen duidelijke omschrijvingen en geweldig advies ik raad dit zeker iedereen aan

Beste opties op heldere website. Slim concept.

Beste opties op heldere website. Slim concept.

Prima service en prijzen

In maart 2022 heb ik 4 all season banden besteld, deze werden snel geleverd waardoor ik ze snel kon monteren. Vanwege het aanschaffen van een nieuwe auto waar helaas nog winterbanden onder zitten verwacht ik wederom een top service van Bandenconcurrent.

Snel en gemakkelijk bestellen

Zeer overzichtelijke website zodat je binnen 5 minuten de juiste band gevonden hebt. Ik heb ze naar de garage laten sturen zodat ik er zelf geen omkijken naar heb.

Duidelijk website met zeer goede prijzen

Op diverse websites gezocht en uiteindelijk geen betere gevonden dan bandenconcurrent.

Makkelijk

Makkelijk en snel Een keuze te maken. Goeie aanbod en vergelijkingen. Top

Mooie prijzen overzichtelijke website!

Ik kwam best wel snel bij jullie website terecht en werd gelijk met mooie prijzen geconfronteerd, zeer overzichtelijke site en niet te veel poes pas!

Snel ,makkelijk,duidelijk en heel veel keuze

Snelle website, zeer makkelijk te navigeren en je keuze kunnen maken. Alle beschrijvingen over een band die je wilt weten staan duidelijk vermeld en in een opslag te zien. Gunstige prijs kwaliteits verhouding, en de goedkoopste die ik kon vinden. Aanrader!!

Direct gevonden en geregeld

Ik wist welke A-merk en type band ik zocht, bij bandenconcurrent snel gevonden en meteen alles geregeld inclusief montage. En daarbij een mooie besparing op de prijs ten opzichte van de bekende fastfitters.

de goedkoopste en ruimste assortiment

nergens anders zijn de autobanden goedkoper, bandenconcurrent maakt zijn naam waar. Snelle levering en zeer duidelijke website. Uitstekend in één woord.

Eenvoudig in gebruik en scherpe prijs

Handige website

Heel overzichtelijk, makkelijk zoeken. Goedkoop

Snel, duidelijk en makkelijk

Bestellen via bandenconcurrent verliep snel, maar vooral makkelijk en duidelijk. Je ziet in een oogopslag specificaties en prijs. Er is genoeg keuze. Ik zou het iedereen aanraden.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk besteld :)

Alles wat je als consument wil gemakkelijk en snel

Op de site wordt overzichtelijk en duidelijk de kenmerken van de producten beschreven. Daarnaast raden ze dmv een pop-up aan om nieuwe ventielen bij de banden aan te schaffen voor slechts €3,- p/s. Een kleinigheidje waar ik zelf niet aan gedacht had. Daarnaast heeft bandenconcurrent.nl scherpe prijzen en gratis verzending van de banden. Kortom, alles wat je als consument wil gemakkelijk en snel.

Ik heb al eerder banden besteld. Er wordt snel geleverd en het is mooi dat je bij je bestelling gelijk kan zien hoeveel voorraad er is. Ook de prijs is goed.

De naam zegt het al 'Banden Concurrent is de beste banden site voor al uw merk banden.

Bij aankoop van je banden wordt je ook toegewezen naar een garage in jou regio voor montage. Je bestelling kan je volgen en bij aflevering krijgt je ook een bericht van de banden specialist voor het maken van een afspraak. Ik ben zeer tevreden met de banden concurrent.

Overzichtelijk, snel en goede prijs / kwaliteit

Op de site BandenConcurrent.nl goede en uitgebreide uitleg om tot een juiste keuze te komen. Bestelproces duidelijk, helder en snel. Kortom prettige ervaring

Le SAV n'est pas a la hauteur

Après une erreur de commande , je demande le retour , les pneus sont repris et depuis le mois d'avril j'attends mon remboursement pour acheter les bons pneus mais je n'ai plus de réponse a mes mails .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Overzichtelijk, veel keuze, goede vergelijker

Fijn dat je op je gemak kan vergelijken tussen verschillende banden, eigenschappen, kosten etc. Afspraak gauw geregeld, geen verrassingen achteraf, gewoon top!

top banden voor een goede prijs

Koop nu voor de eerste keer hier banden maar ben blij met de service en de goede prijs

Redelijk goed, goede prijzen

Via de homepage lastig om gelijk op merk te zoeken inclusief de maat banden. Je moet eerst naar merken bovenin om dan pas te kunnen zoeken op de maat binnen dat merk. Prijzen zijn goedkoper dan bestellen via een concurrent dus dat is mooi.

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Al meerdere malen banden besteld. Rij best veel km’s en doe toch nog een jaar met de banden.

Eenvoudig en snel.

Ik heb bandenconcurent gekozen omdat deze een van de meest logische en eenvoudige sites heeft, makkelijk bandenmaat kiezen etc. Laagste prijsgarantie is ook een van de redenen dat ik hier kijk. Tot nu toe een topervaring heb nog niet mn banden.

Scherpe prijzen!

81 Luchthavenweg