Makkelijk bestellen, goede omschrijving band

Ik ben tevreden met het bestelgemak. De keuze is ook makkelijk door zoekfilters.

goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs

duidelijke website, banden worden snel geleverd.

Compleet aanbod

In een zeer duidelijk overzicht, worden de banden aangeboden in een enorme diversiteit. Top!

Redelijk tevreden

Banden gekocht voor een nette prijs. Bezorging was een paar dagen later vanuit Duitsland naar Nederland. Autoventielen zijn per post apart verzonden. Enige minpunt waardoor ik minder tevreden ben is dat de banden 2.8 jaar oud zijn volgens de DOT code. Bandenconcurrent verkoopt tot 3 jaar oud als nieuw. Voor dit grensgeval staat bandenconcurrent wel in zijn recht, maar helemaal tevreden voel ik mij er niet bij zo kort op de verloopdatum.

Lekker snel

Gemakkelijke website en snel geregeld!

Scherpe prijs, snelle levering

Goede prijs en de banden werden een dag eerder dan belooft geleverd.

Goedkoopste en fijnste site om te bestellen

Veel sites uitgeprobeerd en gekeken voor de juiste band. Deze site is overzichtelijk en zorgt ervoor dat je vele opties hebt tot bezorgen. Top service!

Banden voor aanhanger besteld ,snelle en juiste levering

Banden voor aanhanger besteld ,snelle en juiste levering . 2x de GT .Radial Kargomax ST4000 185/70 R13 Voldoet aan de verwachting . Dichte aanhanger dubbelas tbv verhuizingen.

Goed en voordelig

Levering duurt iets langer. Maar dat is het wachten waard voor de meest gunste prijs op de markt!

uitstekende webshop

heel makkelijk een keuze te maken ruim in voorraad en een top service.

prijs kwaliteit is in orde

zelden achteraf problemen met bestellen

geweldig

grote keus, perfect aanbod

Goede prijs, gemak en kwalitiet

Makkelijke en overzichtelijke site Altijd een montage partner in de buurt (keus genoeg) en snelle levering

Soepel bestelproces, grote voorraad

Voor mijn afwijkende bandenmaat, was er gewoon voorraad! En dat tegen de scherpste prijs.

Eenvoudig bestellen, veel keuze en snelle levering!

Er is een ruim aanbod van banden voor een scherpe prijs. De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en je kan binnen 5 minuten je bestelling plaatsen.

Snelle levering, prima communicatie

Banden werden snel geleverd bij de montage partner zoals vooraf was aangegeven. Via track en trace en emails werd ik prima op de hoogte gehouden.

Snelle service. Goeie prijs

Snel en goed geleverd

Snel en makkelijk je kunt de banden gewoon bij je thuis of bij de garage laten bezorgen

Goed geregeld voor goede prijs

Meerdere keren banden besteld en altijd een goede prijs en snel geleverd!

Snel en makkelijk

Al meerdere malen banden besteld bij banden concurrent. De pagina is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De verwerking/levering van de banden is zeer snel. En de prijs is zeer schappelijk. Zeker een aanrader

Goede prijs/kwaliteit banden.

Makkelijk en snel besteld. Veel goede acties van A- merken banden.

Snel, goedkoop en handige service

Geen onzin, goede merk banden, goede prijs, nette service.

Gewoon goed

Makkelijk overzicht, makkelijk zoeken, goede prijs, en je kan heel gemakkelijk een montagebedrijf kiezen waar ook nog eens goed de montage prijzen bij staan. Al eerder hier banden besteld. Lever termijn is goed, en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Perfecte levering

Altijd goede sirvice en snel

Simpele website en snelle bezorg optie

Ik heb snel banden nodig en dat was niet mogelijk bij mijn gebruikelijke partij, daarom heb ik ze bij bandenconcurrent gekocht.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA