Top prijs heb mij Hankook nergens zo goedkoop kunnen vinden.

Lekker mijn banden besteld vanavond kan niet wachten om ze er netjes om te draaien. Ben voor de hankooks ventus v12 evo2 gegaan in de maat 225/50r16 96w. Worden om mijn oz gedraaid voor een optimale sportieve combinatie. Gr ricardo

Ik heb goede ervaring

Tot nu toe had ik altijd veel keuze en goede prijs.

Fantastische webshop, kwaliteit prima!

Goede service zeer duidelijke website bestelling was zo gedaan top!

Voordelig in aanschaf en gemak met monteren

Nieuwe banden voor de caravan gekocht en eenvoudig laten monteren bij een montagepartner. Ales snel geregeld

Ruime keus, voor elk budget.

Gemakkelijk om te kiezen doordat brandstof verbruik en grip met categorieën A, B en C zijn aangegeven.

Snel, goedkoop, overzichtelijk en alle kosten duidelijk

Site werkt snel met goede overzichtelijke opmaak. Prijzen zijn heel scherp. Ik houd er een goed gevoel aan over!!

Al jaren goed en super goedkoop

Ik heb al meerdere malen hier besteld. Snelle levering goede service prachtige lage concurrerende prijzen

Goede en snelle levering

Goede snelle levering, banden zijn van dit jaar, dus geen restpartij oid. De volgende bestel ik daar zeker weer.

Mooie prijs. Snel geleverd.

Heel prettig is dat je alle bijkomende kosten van montage e.d. bij het bedrijf in een keer kan afrekenen.

Overzichtelijke website en goed geprijsde banden

Beste prijs voor goede kwaliteit banden.

snel besteld met goed advies en goede info

Banden gezocht en snel gevonden voor mijn caravan. Prima zaak met een prima prijs.

goede prijs voor kwaliteit banden

Alles prima, badankt

Goede prijs en fijn dat je zelf een montagepartner kunt kiezen..

Snel kunnen bestellen

Makkelijk om een band uit te zoeken en te bestellen. Nu wachten op de levering en de montage.

Ruime keuze

Snel banden bestellen

Erg makkelijk om op een duidelijke manier je banden te bestellen.

klopt

Volgens afspraak.

Goede service, concurrerende prijzen, kwaliteit en produktinformatie

Super goed in prijs/kwaliteit, snelle /gratis verzending. !

Vorige ervaring: 4 topbanden voor een goede prijs supersnel geleverd en gemonteerd!

Bandenconcurrent ontzorgt perfect door snelle levering gekoppeld aan montage. En dat alles voor één totaalprijs en één betaalmoment.

Gemakkelijk en snel, een kind kan de was doen tegen goede prijzen!

Ik heb al eerder banden voor mijn auto bij bandenconcurrent gekocht. En dat ging uitermate eenvoudig en snel. De prijzen vergeleken... mijn merk en type band is bij de dealer bijna € 70,- per band !! duurder. (inclusief montage). Dat is snel verdiend toch! Ook de montage partners zijn prima vaklui. En keuze genoeg rond om mijn woonplaats. Tot de volgende keer!

Snel en betrouwbaar

Niet mijn eerste keer, dat ik bestel banden bij banden concurrent. Duidelijke informatie over grote keuze van banden, snel en betrouwbaar geleverd.

Banden zijn altijd goed en recent kwa productie/fabriek datum.

Perfect service

Alles verliep snel

Snel en betrouwbaar

Uitstekende site, zeer scherpe prijs, verzekerd van montage! Ook voor Runflat Tires

Telkens werd ik weer geconfronteerd met ontzettend hoge prijzen bij het banden-service-station, of bij de online verkopers met de onmogelijkheid om runflat gemonteerd te krijgen! Niet voor de Bandenconcurent: Heel erg scherpe prijs, zij regelen de montage (ook Runflat) . Geen gezeur meer, afspraak maken en het is geregeld! +

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA