Super service!

Gewoonweg supersnel bestellen en leveren.

Snel en goedkoop

Door aanbeveling kennis

Prettig en snel

Goed dus.

Scherpe prijs, snel geregeld

Prima shopervaring, zelf de montagepartner uitzoeken op prijs of afstand. Goed geregeld

Extreme goeie banden

Ik wist niet dat mijn auto zo goed kon perforeren met deze banden. Auto zit nu op een hele andere level Bedankt banden concurrent voor het helpen bij het kiezen van banden, deze belevenis en voor de goeie prijs natuurlik!

Prima service snelle bezorging

Aantal keren besteld en ook nu weer prima behandeld, snelle bezorging, de banden kwamen meteen de dag erna banden zijn zo als verwacht .prima snel betrouwbaar en goedkoop

Makkelijk te bestellen met montage service.

Fijne mogelijkheid voor gespreide betaling zonder extra kosten.

Banden snel geleverd bij vakkundig montage partner

goede duidelijke site.

ik bestel altijd mijn banden hier. goede duidelijke site met uitstekende service

Makkelijk snel goede prijs

Vind het makkelijk zoeken daardoor kun je snel bestellen en de prijzen zijn goed

Prima levering

Vindt het alleen jammer dat de levering uit twee delen bestaat. Voor de rest fijn om bestellingen te doen.

Snel geleverd en de goede maat!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding, en overzichtelijke bestelmethode.

Gewoon TOP

Prijs van de a-merk banden duidelijk lager dan elders.

Makkelijke site om te zoeken

Makkelijk banden vergelijken met andere types. Elke voorkeur valt makkelijk in te stellen. Goedkoopste met de A-merkbanden t.o.v. andere sites. Gratis bezorgen.

Makkelijke site. Goedkoopste.

Zeer goede service en snel geleverd. En vooral niet te vergeten van de super scherpe prijzen. Jullie doen je naam eer aan

Nog geen ervaring opgedaan

IK heb ze nu gekocht (mei) en ga ze komende winter pas gebruiken (das vaak zo bij winterbanden). Ziet er verder goed uit en de levering was prima

de naam zegt het al...

Overzichtelijke website, concurrerende prijs. Ruime voorraad dus geen lange wachttijden..

Alles zoals beschreven.

Eerst voor vriendin, nu voor moeder. De beste prijs voor de gewenste banden, Eerste keer alles netjes afgehandeld. Nu zal het ook wel weer goed gaan.

Snel goed voordeliger

Bestelde banden binnen een paar dagen binnen. En ja kakel met vers DOT. Ben zeer te vreden. Tot de volgendekeer.

Overzichtelijke site, duidelijk en compleet!

De site wijst zich vanzelf en helpt je stapsgewijs een goede keuze te maken. Ik vind het wel jammer dat de prijzen net dagkoersen zijn dat heeft me een beetje een vreemd gevoel.

Duidelijk en overzichtelijk

Perfect, overzichtelijk en snel

Duidelijke omschrijving en gevonden wat ik zocht in een paar tellen

Jan de Bandenman is een geweldige man. Kreeg gelijk koffie aangeboden. Prettige omgang.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA