Geweldige site!

Heerlijk om binnen een paar minuten een set goede vertrouwde banden te kunnen bestellen. Zonder heisa, duidelijke zoekmiddelen, heerlijk,!,

snelle levering en goede prijs voor topbanden!!

Bestellen gaat snel en makkelijk en tegen een zeer goede prijs. Daarnaast heb je binnen een week al je banden in huis!

Super goed

Ik heb reeds meerder malen via bandenconcurrent mijn banden besteld en alleen maar goede ervaringen. Levertijden zijn volgens afspraak, gemak van A tot Z.

Makkelijk en snel te vinden

Makkelijk in te stellen welke banden je zoekt en snel besteld.

Gewoon super!!

Eerder bij dit bedrijf besteld en gewoon super service en perfecte overzichtelijke site! Gewoon top!

Super, makkelijk en snel geregeld

We waren op zoek naar 2 banden voor de caravan. Deze snel gevonden door de overzichtelijke site. nadat we perfecte band gevonden had was het een makkie om deze te bestellen en te laden bezorgen bij de montagepartner bij ons in de buurt. In een paar klikken waren we klaar.

Ik vond makkelijk regelen via de site

Was alles makkelijk en duidelijk

Snel geregeld

De band werd op de afgesproen tijd omgelegd. Prima!

snel geregeld voor een topprijs

Als leveren en monteren net zo vlot gaat als bestellen en betalen krijgen jullie een 10!

ik vind dat ze goed bezig zijn, overzichtelijk, snel en betrouwbaar.

ik ben nog niet een keer teleurgesteld door bandenconcurent. ik ben erg tevreden.

Goede website om de juiste keuze te kunnen maken.

Snel geregeld en goede prijs/kwaliteit verhouding. Website werkt prima, top!

excellent service for the good price

Frictionless purchase of the tires, and I get the exact tires ordered. Took a bit longer (10 days in total, came from Austria to Netherlands, but OK. I was able to track the package all the way, therefore able to plan for afterwork.

Redelijk soepel

Duidelijke site, alleen onduidelijk bij betalen. Je kan kiezen voor montage van de autobanden, dit rekent bandenconcurrent dan gelijk af.

makkelijk en veel keus

Gemakkelijk om een band te vinden met ruime keus. Top is dat het gratis verzonden wordt,en dat je het ook bij de garage kan laten bezorgen.

Super kwaliteit banden, snel geleverd en kwaliteit-prijs verhouding is prima

Kwalitatief goede banden, de beste prijs en snelle levering

Goed produkt

Goed produkt en snelle levering.

Snel de juiste band gevonden en besteld

BandenConcurrent laat in 1 stap duidelijk zien welke banden voldoen aan de zoekcriteria. Er wordt zelfs nog bij het kiezen van een band een veel gekozen alternatief getoond. Aangenomen dat de montagepartner dezelfde hoge kwaliteitsnorm hanteert, ben ik zeer tevreden met vier nieuwe banden die mij veel minder kosten dan geraamd.

vlekkeloos verlopen

Even googlen en je vindt hier de scherpste prijs voor je banden. Je kunt zelf monteren of - ook goedkoop - bij een partnergarage laten doen. Ik moest bij Toyota voor 4 banden 900 euro betalen, en kwam hier uit op 320 euro. Niet normaal wat een verschil. Bij Kwikfit was ik 460 euro kwijt terwijl er een actie liep... ik voel me door mijn eigen Toyota dealer behoorlijk opgelicht, hoe is zo'n prijsverschil mogelijk. Gelukkig met wat uitzoekwerk zo opgelost. Zaterdag gaan de banden erop, goed contact met de garage. So far ben ik tevreden.

Makkelijk en snel

Goede service ik ga dit promoten

Top website!

Gemakkelijke zoekfunctie, groot assortiment en goede koppeling met de lokale garage voor montage

Fijne website, fijne prijzen en goede kwaliteit!

Fijne website, fijne prijzen en goede kwaliteit!

Supersnel en betaalbare banden

Dinsdagavond besteld, donderdag alles binnen!

Ik bestel nu al 5 jaren mijn autobanden bij de BandenConcurrent

Ik bestel nu al 5 jaren mijn autobanden bij de BandenConcurrent en ik vind de levering on point, goede en fijne communicatie en professionaliteit ervaren bij dit bedrijf en ik zou volgend jaar hier weer kopen!

Gewoon goede banden

We zijn dik tevreden over hankook banden en bestellen altijd bij banden concurrent goed koop en snelle service

Verkeerd aflever adres… goed toch goed afgelopen!

Helaas had ik een verkeerd huisnummer in het aflever adres gezet. Na een week kwam ik er achter omdat de 8 banden niet waren aangekomen. Banden waren retour naar de opslag gegaan. Na e-mail contact kreeg ik een credit factuur en met 1 dag het geld op de rekening. Direct opnieuw besteld en binnen 4 dagen alle banden binnen. Had wel een beetje headdeck door mijn fout maar toch goed afgelopen. Bedankt Banden concurrent!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA