Altijd bij bandenconcurrent

Uit mijn ervaringen altijd netjes, snel en voordelig geleverd. Bandenconcurrent is een aanrader. Ik zal de volgende bestelling nogmaals hier willen doen. Bovendien goede service

Overzichtelijk, juiste prijs en meedenkend

Snel te vinden de beste prijzen en echt top dat er meegedacht word met wat je besteld heb je extra ventielen nodig wil je het bij je garage laten bezorgen, echt top dit. Gewoon vertrouwd.

Nieuwe banden zo heel makkelijk

Werkt heel makkelijk en geen verassingen achteraf

Goede kwaliteit en beter service duidelijke site, makkelijk bestellen

Ik heb zeer goede ervaringen met

Als vrouw een top we site

Zeer fijn als vrouw en leek. Door de filters, handige lettertjes en symbolen is het helder welke band je nodig hebt. Kies de band aan de hand van je voorkeuren en je hebt ruime keus, maak het zo duur of goedkoop als jijzelf wilt. Voortaan koop ik mijn banden zelf en hier

bestel al jaren voor beide auto's

simpel, goedkoop en op je gemak de beste band zoeken. makkelijk om een montageplek te vinden

super snelle keuzes en service

Ik vond het zo makkelijk om mijn nieuwe banden te vinden en over de prijs was ik zeer tevreden.

geweldige banden Goed prijs

Snelle keuzes

Snelle keuzes, goede banden.

Simpele maar overzichtelijke website, precies wat je wil

Hele duidelijke website en de pop-ups die je krijgt zijn ook nog eens erg handig (zoals: weet je zeker dat je maar één band wil bestellen). Erg goed ingericht allemaal!

Besteld op aanraden van een goede maat

Op aanraden van een goede maat van mij besteld bij dit bedrijf, omdat hij al meerdere goede ervaringen heeft! Zeker in deze onzekere tijden is het fijn als een bedrijf betrouwbaar blijkt.

Goed overzichtelijke site

Ik vind het makkeleijk zoeken op deze site. en betaalbaar ook. Alleen dien je zelf goed op te letten met bestellen, dat je de juiste gegevens invoerd anders maak je een fout en dien je een paar berichten te verzenden om het te annuleren en de juiste bestelling ingang te zetten. mijn fout!

Perfect en duidelijk

Ideale site, makkelijk en overzichtelijk.

Makkelijk bestellen

Hallo Ik heb ooit eerder een bestelling gedaan was ook perfect alflevering en monteren. Zodoende weer voor jullie gekozen.

Makkelijk bestellen.

De keuze maken is gemakkelijk op de site. De uitleg duidelijk.

Prijs qualiteit verhouding is goed

Ik probeerde in te loggen, maar dat kun je blijkbaar niet? Erder ben ik tevreden, snel geleverd, dus gewoon goed.

Snel en goed geregeld

Snelle en goede service

Snel, vriendelijk, goedkoop

Top website

Goed overzichtelijk, makkelijk te vergelijken en montage locatie is makkelijk te kiezen.

Goede prijs

4 nieuwe banden besteld, snel geregeld inclusief montage

Snel en scherpe prijs

Makker en snel bestellen

Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen gaat eenvoudig. Op aanraden van onze monteur hier besteld

Vertrouwen in kwaliteit

Van meer mensen om mij heen goede ervaringen gehoord over dit bedrijf . Dit geeft vertrouwen.

Banden voor een goede prijs gemonteerd in mijn eigen regio.

Mooie constructie! Lagere prijzen dan de bekende bedrijven in de buurt en toch het gemak van montage bij een bedrijf van mijn eigen keuze! Ideaal! Bestellen en regelen van montage zijn beide een makkie.

Rustig en stilletjes bij montage maar prima in orde

Ook de levering naar de garage werd helder en correct gevolgd en getraced

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA