Snel, goedkoop en vooral duidelijk

Goed overzichtelijke en duidelijke site, snelle levering en ook nog goedkoop. Ruim aanbod in merken, bandmaten en types.

top banden

makkelijke website, banden voor de juiste prijs en goed dat ze bij je keuze ook alternatief laten zien , scheelt de nodige € voor brandstof.

Goed aanbod, makkelijke website, snelle service

Ruim aanbod in alle type banden. Typeringen worden goed uitgelegd. Proces van bestellen en betalen verloopt makkelijk. En je kan je banden direct bij je eigen garage laten afleveren. Top!

Prima adres voor goede en goedkope caravanbanden

Voor mijn caravan heb ik 2 nieuwe banden besteld. De banden worden bezorgd bij een door mij uitgekozen montagebedrijf. Top en veel goedkoper dan via de caravadealer. Dat scheelt wel 30%!!

Snel gevonden wat ik zocht!

Snel gevonden wat ik zocht en gemakkelijk kunnen bestellen. Ook de snelle levering is zeker een pluspunt!

goede banden voor een prima prijs

Ik kon ze helaas nergens goedkoper vinden

Zoeken naar de beste band voor een vlotte auto. Deze is gewoon de beste, ook qua gewicht. Onafgeveerde massa is een aanslag op je 0-100 tijden namelijk. Deze band komt goed uit de test en is hier voor een fatsoenlijke prijs te krijgen!

Al meerdere malen banden besteld. Zowel winter als zomerbanden. Ze zijn elke keer snel geleverd en tegen een nette prijs. Ik ben erg tevreden over bandenconcurent!

Zeer snel en goed geleverd en gemonteerd

Ik heb de banden besteld en deze waren snel geleverd. Ook de afspraak voor montage was goed geregeld en de banden zitten nu onder auto waardoor ik weer lekker kan rijden.

Zeer eenvoudig

Zeer eenvoudig, simpel en gemakkelijk.

Uitstekend!

Goede levertijd, duidelijke website en goede informatie tijdens het bestelproces, van bestelling tot levering. Top service ook met de montagepartner!

De juiste band snel gevonden.

Actuele voorraad is direct te zien voordat je besteld. Zo kun je snel bepalen of je een alternatief moet zoeken of er op wacht omdat het per se de band van je keuze moet zijn. Of de levering goed verloopt is nog niet bekend. Bestellen ging vlot.

Efficiënt

Banden bestellen bij De BandenConcurrent gaat op een efficiënte en ordentelijke manier. Dat is prettig, vooral als je tijd beperkt is.

Goede prijs, goede levering

Heb al vaker besteld. Prijzen zijn altijd scherp. Levering ook op tijd

Snelle levering.Ik had langer verwacht vanwege ervaringen elders

Prima afhandeling.Eenvoudige verwerking van de persoonlijke gegevens.Bij een andere leverancier moest ik er achteraan bellen. Alles goed gelopen.voor herhaling vatbaar

Gewoon goed

Goede prijzen niets op aan te merken

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Elke keer weer makkelijk, goedkoop en snel geleverd zonder problemen.

Nu al een aantal keren banden besteld. Of het nu gaat om aanhangerbanden, luxe wagen of camper. Elke keer weer een prima prijs en zonder problemen besteld en geleverd.

Snel en goedkoop

De banden worden snel en gratis verzonden. Komt altijd goed uit.

Top assortiment en goeie prijzen

Goede service, prettige website en elke band die je maar wil is te krijgen tegen de beste prijs die je maar kan bedenken. In 1 woord geweldig!

Banden werden snel geleverd

Mijn banden zijn snel geleverd en kundig gemonteerd. Enig minpuntje waren de nieuwe ventielen. Die werden sterk aanbevolen maar konden niet worden gemonteerd vanwege de druksensoren.

Goedkoop en snel geregeld

Duidelijke site en veel montagepunten.

Tot nu toe top!

Superbanden

Het is de beste band die ik ken al jaren mee op de weg. M.v.g Matheus Gokce

Duidelijk

snel envoudig en duidelijk