Overzichtelijk en duidelijk.

De website bied Alles wat je nodig hebt op een plek.

Goede prijs

Handig om de banden bij de montagepartner af te laten leveren

Makkelijk, overzichtelijk, inzicht in voorraad.

Eenvoudige, logische site.

Goed op Dpd na die bezorging die was erg slecht

k ben wel tevreden over jullie. Maar alleen jammer dat Dpd de banden bijna 3 dagen heeft laten liggen in het magazijn. En dat ik naar jullie gebeld (gelukkig dat jullie gelijk hebben gebeld ) aders had ik mijn banden te binnen.

Altijd de laagste prijs!

Ik vergelijk regelmatig en kom toch iedere keer hier op uit. Goede service en natuurlijk de laagste prijs

Banden binnen 24 uur geleverd

Banden top geregeld, 1 klein minpuntje, dat de ventielen een week later kwamen, toen zaten de banden er al omheen

Bestellen is een fluitje van een cent bij Bandencocurrent !

Op jullie site vond ik snel de juiste banden voor onze auto. Erg handig dat ik in één oogopslag de grip, brandstofverbruik en geluid wat de band produceert kon zien. Ook de prijs van de banden vond ik heel goed. Ik heb ze nergens goedkoper kunnen vinden. Een ander pluspunt van Bandenconcurrent is dat je ook meteen een garage in de buurt doorkrijgt waar de banden gemonteerd kunnen worden. Je hebt er na het bestellen verder geen omkijken naar.

Een aanrader voor iedereen!

Nu binnen een maand nieuwe voorbanden en achterbanden besteld! Een goede en snelle service. Daarnaast zijn de prijzen altijd scherp ten opzichte van de conncurentie

Makkelijk besteld, en klantvriendelijke website

Banden tegen scherpe prijzen, simpel bestellen en gratis verzending.

Makkelijk, overzichtelijk en veilig

Het is makkelijk, overzichtelijk en veilig je aankoop te doen. Vrijwel alle A merken zijn al op voorraad. Als je banden nodig hebt dan wil je het niet alleen goedkoop maar ook snel. Naast A merken heb je ook een ruim keuze voor andere merken. Dus in een woord. Doen!

Prima.

Duidelijke oferte en goede samenwerking met garage te kieze in de buurt. Bijn mij huis 400 meter MOBILE banden service 10 € extra kost doorrijden naar adres. Beste service wat ik gehaad normaal. Graag adviseeren verder. Gr. Gregorflex.

Duidelijk overzicht, is makkelijk bestellen

Op zoek naar banden is altijd een hele opgave. Waar moet uit kiezen en waar moet je op letten. Het was hier niet zo moeilijk, alles was duidelijk en overzichtelijk. Het bestellen ging makkelijk en was zo gebeurd. Een mail als bevestiging en gelijk zichtbaar wanneer je de banden kunt verwachten, top. Dit alles voor een goede prijs.

Scherpe prijzen en makkelijk bestelt.

Goed. Snelle levering.

Goede prijs, ruime keuze en snelle levering!

Easy to order!

Just completed the order for 4 tyres at a very good price. It was my first time ordering from this website and found it quite simple. So far so good in my review of the service, I really like simple processes. Received the confirmation email right away and with clear instructions of what was to happen next.

Vlotte afhandeling

Nu voor de 2e keer banden besteld, goede service en afspraken worden nagekomen. Ook het monteren van de banden gaat vlot en is goed geregeld

TOP!

Voordelige banden en goede service!

Overzicht en faire prijs

Prettige ervaring door rust en overzicht op de site. Technische onderbouwing goed en prijs/kwaliteit staat in correcte verhouding.

Heel erg gemakkelijk

Via diverse site de beste band gevonden en gekeken op Bandenconrurrent. Net als bij de banden voor mijn dochters auto, goede prijs, snelle levering en tevens heel gemakkelijk.

Prima geholpen

Plezierig en snel

Makkelijk te bestellen en een vriendelijke klantenservice.

Goede kwaliteit banden tegen een scherpe prijs! Ook de klantenservice is makkelijk te bereiken en zijn erg vriendelijk.

Veel keuzes in alle prijsklassen

Duidelijke website, goede prijzen

Gezocht naar nieuwe banden en op jullie website terecht gekomen. De goede recensies alsook de duidelijke website heeft mij doen besluiten mijn banden via jullie te bestellen

uitstekende prijs

kwaliteit en goedkoop!