Snel en betrouwbaar

Alle keren mijn artikelen op tijd geleverd, zowel qua aantal en gevraagde kwaliteit tot op heden nog steeds 100% tevreden.

goede zoekmachine, duidelijke en overzichtelijke informatie, goede prijs

Goede zoekmachine, duidelijke en overzichtelijke informatie, goede prijs; ik vond snel wat ik zocht.

Duidelijke site en overzichtelijk

Het is een zeer overzichtelijke site. De verschillen tussen de banden zijn makkelijk te vergelijken met elkaar.

Goede prijs voor merkband

Eerder banden besteld hier naar alle tevredenheid.

Op tijd en voor een topprijs

Top band qua geluidniveau redelijk stil

Bestelproces verliep soepel

Het bestellen was duidelijk en overzichtelijk

Goede bedrijf aangeraden door vrienden

Concurrente prijzen Goede bezorgtijd Veel keuzes

Snelle levering top deals

Goede ervaring met bandenconcurrent! top bedrijf

Levering is niet heel snel maar wel zoals afgesproken, netjes geleverd bij montagecentrum en meteen gemonteerd.

Veel keus, duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen.

Gewoon een goede ervaring. Je wordt makkelijk door de website geholpen. Daarnaast ruim voldoende keus.

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Keuze was snel gemaakt op basis van de filters en de samenwerking met een lokale garage is een plus.

Dit ging snel en goed

Mooie site, veel keuze en snelle afhandeling

nette banden voor een goede prijs

Na onderzoek kwam deze site er goed uit qua prijs en levertijd. De bijbestelde ventielen kwamen apart per post in de brievenbus. Dat had ik niet op de site gelezen dus dacht dat die vergeten waren. Op mijn vraag per mail hierover kreeg ik snel en netjes antwoord.

Snel gevonden op internet

Fijne en makkelijke site om banden te bestellen. Totaalpakket met bandenmontage is voor mij de doorslag.

Goedkoop en kwaliteit goed

Keuze supersimpel, alle technische info aanwezig en goedkoop.

De beste banden zoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze site wordt het een stuk gemakkelijker.

goed geregeld.

Conform afspraak correct afgewikkeld.

Prima kwaliteit banden en de levering in 3 werkdagen

Grote keus en makkelijk bestellen via duidelijke website

Grote keus en makkelijk bestellen via duidelijke website en ook nog tegen concurrerende prijzen.

Goede snelle service

Goede merk banden voor een goede prijs

Snel en goed

De banden zijn nog niet gemonteerd maar het bestellen en vinden van een montage partner gaat supersnel. Prijzen zijn zeer concurrerend. Tot hier een hele goede ervaring

Goede banden voor een hele goede prijs

Hele goede banden Voor een geweldige prijs Ik koop voortaan al mijn banden hier

Alles snel geregeld, ook bij de garage (autobedrijf edelman, dronryp).

snel en gemakkelijk de juiste band voor mij gevonden

Wacht op levering eind van de week zoals aan gegeven.

Gemak

Banden voor een uitstekende prijs waar alles vooraf betaald is. Inclusief het gemak voor een montagepartner bij mij in de buurt, hoef ik niet uit te zoeken welke garage dat kan doen en voor welke bedrag. Prima website.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA