eenvoudig bestellen

Mijn vorige bestelling is keurig behandeld en geleverd, dus ik vertrouw op de service

Goede prijs, snel geregeld en goede montage bij het bedrijf van onze keuze.

Goede ervaring vandaar voor onze andere auto ook de banden hier besteld.

Snel geleverd voor een betaalbare prijs!!

Snel geleverd voor een betaalbare prijs!!

Helemaal geweldig

Makkelijk te zoeken en te bestellen. En dan kan je nog kiezen of je het thuis of bij je garage laat bezorgen, service.

Beste deals met geweldige complete service!!

Dit is de tweede of derde keer dat ik mijn banden bij concurrent bestel. Wat ik van hou is de one-stop-shop en ze zorgen voor alles! !

Voordelige prijzen

A-merk banden voor een goede prijs

Makkelijk te bestellen

Goede side, makkelijk te betalen en snel weer op pad!!

Uitgebreid assortiment, snelle levering, scherpe prijzen

Goed!

Fast and good price

Fast and good price

Slecht

Hij staat op site vandaag bestellen morgen is binnen. Ik krijg de bestellingen na een week

Veel keuze makkelijk te bestellen en betalen

Erg fijne site, vooral de prijzen en het bestelgemak waren voor mij de reden om hier te bestellen. Een aanrader!!

Snel en goed geholpen

Telefonisch goede informatie gekregen . Snel en makkelijk zoeken en snel thuis ook. Perfect.

Goede ervaring snelle service

Snelle en goede levering van de banden.

Ruime keus !!

- Overzichtelijke zoekfunctie en product specificaties. - Bridgestone, befaamd in de motorwereld, nu ook op m'n auto. - Echt voordelig ! - Kwam vlot uit Duitsland, track-trace accuraat.

Goed vindbaar, goede prijs, ondubbelzinnig

Biedt aan wat ik zoek, voor een redelijk bedrag, zonder nare grapjes als verzendkosten.

Vlotte website!

Het plaatsen van een bestelling is binnen een minuutje gepiept :)

Ongeremd goed!

Handige site mooie prijs soepele afhandeling

Goedkoper dan concurrent

Snelle services en veel opties, is ook veel goedkoper dan andere bedrijven.

Lekker simpel

Site legt alles duidelijk uit, en helpt met het kiezen van een goede keuze

Ruime keuze en zeer makkelijk te bestellen

De site is heel overzichtelijk en de filters zijn makkelijk gemaakt. Ook de informatie over de band is kort en bondig waardoor het ook overzichtelijk blijft. Er is een ruime keuze aan aangesloten garage bedrijven om de banden te laten monteren. Een aanrader om hier je banden te bestellen

Top leverancier

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding .

goede site, duidelijke info en scherpste prijs! verder zoeken niet nodig

Top bedrijf, koop hier meer banden al en ze zijn gewoon netjes, op tijd en zeer scherp geprijst.

Goed en snel. Kon mijn banden hier wel vinden.

Medere bedrijven geprobeerd nergens mijn banden op vooraad. Hier gelukig wel. Ook nog eens goedkoper.

Gemakkelijk zoeken, bestellen en duidelijke beschrijvingen

Het is gemakkelijke zoeken op de website. De beschrijvingen van een band zijn duidelijk. Voor mij ook handig dat ik de banden kan laten monteren door een montagebedrijf in de buurt (een geselecteerde partner van BandenConcurrent). Ook handig dat de banden naar dat montagebedrijf worden gestuurd: scheelt mij weer slepen met die banden. Heel fijn allemaal

Eenvoudig

Bestellen ging heel gemakkelijk en goede prijs/kwaliteit. Levertijd is ook snel.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA