Bestelling met gemak en goede prijs!

Online bestellen werkt uitstekend! Als je weet wat je nodig hebt, no problem!!

Bestelling met gemak en goede prijs!

Online bestellen werkt uitstekend! Als je weet wat je nodig hebt, no problem!!

Keurig verpakt en op tijd afgeleverd. Nieuwe banden geen demo toppie

Ik raad een ieder aan

Gemakkelijk, snel en voordelig.

In vergelijken met andere aanbieders van banden zoals kwikfit of Profile, biedt bandenconcurrent de goedkoopste banden en kan men ook nog eens kiezen waar deze banden gemonteerd worden.

De goedkoopste op het net

Goede ervaring, overzichtelijk. Prijzen verschillen per dag dus wees daar scherp op ;)

altijd snel en goed geleverd

Dit is de derde keer dat ik bij bandenconcurrent.nl bestel en het is altijd goed en snel geleverd voor een goede prijs vergeleken met andere concurrenten Dhr H. van Enk

2de keer dat ik hier bestel

Prijzen zijn perfect En banden genoeg keuze en hulp.!

Snelle service en lage prijzen

Ik heb al diverse keren banden besteld en je krijgt wat je besteld voor een lage prijs. De service is snel. Heb weleens problemen gehad maar dat werd goed opgelost.

Overzichtelijk

Met de keuze goede uitleg en overzichtelijke keuze. Gratis brengen vind ik fijn

Super netjes geregeld.

Eerst verkeerde banden geleverd Maar na 3 dagen daarna gelijk de goeie super netjes geregeld.

Snel en goede prijs

De prijs is uitsteken en de site is makkelijk en overzichtelijk.

Super Winkel

Bardzo dobra cena za tak markowe opony Goodyera !!!

Goede prijs

Goede prijs en snel besteld

Top bedrijf

Goed en goedkoop ,dankjewel

Geen gezeur, gewoon een duidelijke site die plezierig werkt

Nog geen verdere actie, net een bestelling gedaan en wacht op de afwerking hiervan. Ik zie het vervolg met vertrouwen tegemoet.

A merk banden voor de beste prijs

Ik zocht 4 banden voor mijn auto en kwam uit bij "De Bandenconcurrent" omdat zij de beste prijs hadden en een montagecentrum dicht in de buurt. Ik heb nu een "A" merk band voor tientjes goedkoper en ook de montageprijs is zeker erg concurrerend. Betaling liep vlot en gemakkelijk en ik kreeg per ommegaande een bevestigingsmail. Kortom Prima geregeld allemaal!

GEWELDIG

Overzichtelijk makkelijk in gebruik voldoende filters om de juiste band te selecteren. Top site!!!!!

Snel, betaalbaar en eenvoudig te bestellen

Toen ik voor t eerst kennis maakte met banden concurrent had ik andere verwachtingen. Die bleken al snel niet relevant want de service was super. Snel bestellen, de juiste maat en belangrijker nog betaalbaar. Echte aanraden en een go to webshop in tijd van crisis

ik wacht nog even af het is mijn eerste bestelling

zoals ik heb vermeld dit is mijn eerste bestelling

Heb hier al eerder banden besteld en was toen ook zeer tevreden!

Vorige keer dat ik hier bestelde, werden mijn banden supervlot opgestuurd tegen een hele aantrekkelijke prijs! ik raad iedereen deze site aan voor hun nieuwe banden.

Snelle levering goede prijs

Makelijk zoeken,vergelijken en keuze in alle prijsklassen. Hoop snelle levering . En af te leveren bij de garage naar keuze.

Goede duidelijke website met scherpe prijzen en een makkelijk bestelproces.

Ruime keuze. Scherpe prijzen. Makkelijk besteld.

Top geregeld houden zo!

Zomerbanden tegen een goede prijs gekocht. Kreeg er ook nog een mailtje achteraan met de vraag of ik wellicht de ventielen niet was vergeten deze werden ook voor een schappelijke prijs aan geboden. Alles bij elkaar heel soepel verlopen en goed op de hoogte gehouden over de (snelle levering)

Positief, een erg fijne manier van reparatie

Dit noem je een all in service, waarbij je ontzorgt wordt.

Super bedrijf.

Altijd snel geleverd en goede nieuwe banden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA