prima prijs en snelle levering.

prima prijs en snelle levering.grote keuze aan banden

Goede kwaliteit, mooie prijs

Altijd snel geleverd. Prijzen zijn oke en nooit te hoog. Tevreden klant!!

Goede en goedkopere banden en prima service

Fijn bedrijf. Goed geholpen

De site is snel en overzichtelijk

Heb een week eerder banden voor mijn vrouw zijn auto besteld .De afhandeling was goed maar duurde iets langer dan verwacht voordat ik e had.

Goede ervaringen

Weer een set banden gekocht bij de Bandenconcurrent. Door eerdere goede ervaringen weer een set banden gekocht. Prijs is goed, service is goed en de levertijd is ook top.

Topservice....snel geleverd !

Vorige keer 4 nieuwe banden besteld, nu een kapotte , word weer snel geleverd !

Bestelling vlot verzonden, afspraak was zó gemaakt en montage snel geregeld. Vriendelijke service in Veenendaal!

Beste prijs, overzichtelijk en gemakkelijk

Voor mij de eerste keer dat ik online banden bestel, tot dusver een zeer positieve ervaring. Met de aanschaf van de bestelde banden zou ik bij mijn garage 250 euro meer kwijt geweest zijn!

Vorige keer ook goed

Ging super

gebruiksvriendelijk en de goedkoopste prijzen

Gebruiksvriendelijke site en ze hebben de goedkoopste prijzen. Zeker een aanrader

Makkelijk kiezen en bestellen. Goede prijs.

De website is handig in gebruik. goede informatie over de banden. Goede prijs en snel geleverd.

Snel gevonden

Banden nog niet binnen maar tot nu toe zeer tevreden over de bestelling's proces en montage partner vinden.

Zeer goede ervaring

Makklijke webside,ook voor een digibeet als ik,daarbij zijn alle gegevens van de banden erg duidelijk weergegeven,met mijn destelling tot gevolg

Snel, soepel, smart

Overzichtelijke website met ruime bandenkeuze, direct bezorgd bij montagepartner in de buurt en dat alles voor een prima prijs.

Snel banden scoren voor een mooie prijs.

Duidelijke website met mooi gevarieerd aanbod. Heb mooi snel en gemakkelijk mijn banden voor een top prijs gescoord !! Erg blij mee.

Alles in 1 keer geregeld kort bij huis

Zomerbanden besteld en gelijk montage geregeld kort bij huis. Snelle levering

DUIDELIJKE SITE

Snel en eenvoudig

Overzichtelijk

Lage prijs!

Duidelijke site waarbij alles duidelijk te vinden is

Via internet bij bandenconcurrent gekomen. Na vele goede reviews besloten om onze banden hier te bestellen. Voor ieder wat wils en ook in iedere prijsklasse en dat is erg fijn! Binnen een paar dagen ontvang je ze. Door de duidelijke omschrijving bij de banden weet je precies wat je koopt. Zeker een aanrader voor andere!!

Brede keuze en alles in 1 keer

Brede keuze aan banden. Makkelijk te filteren. Ideaal dat er gelijk montage meebesteld kan worden en de banden daar geleverd worden.

Altijd goed

Heb hier vaker besteld, nooit geen problemen.

Fijne ,makkelijke en fijne site. Makkelijk bestellen!

Erg prettige bestelling. Alles netjes geregeld. Kom zeker terug voor mijn voorbanden!

het goede type band

Het kiezen van het juiste type band is bij andere leveranciers niet gelukt

Top kwaliteit autobanden.

Beste prijs voor topkwaliteit banden.

Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar! Al voor jaren

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA