Makkelijke site en snelle levering

Komt duidelijk over en ook goed geregeld,voor wat de montage betreft.

Leverd de banden met een hoger draagvermogen wat bij een zware camper wel nodig is.

Levering onduidelijk geen antwoord op vragen over bestelling

Ze hebben alleen een email-adres waar je een vraag kunt stellen, chat werkt niet (nooit?) en hebben geen telefoonnummer. Antwoorden op mijn product-vragen e.d. werden prima op tijd beantwoord zelfs binnen 10 minuten. Dus de pre-sales werkt prima. Het was helaas niet mogelijk een status update te krijgen na het plaatsen van mijn bestelling en de levering van de banden. De volgende dag een e-mail gehad met een DPD track&trace en er werd maar 1 band geleverd (vond ik gek). Ik heb vervolgens een e-mail gestuurd waar de rest was en bleef, enkel een nieuwe track&trace ontvangen via geautomatiseerd systeem, maar niet duidelijk of dit ook mijn andere 3 banden waren (nu bleek van wel). Nog steeds heb ik geen antwoord op mijn e-mails. Een verbetering zou zijn: repareer de chat-functie op de site en reageer op emails, geef klanten een duidelijke update ook over gedeelde verzendingen. Dus helaas geen aanbeveling, want tussen betalen en leveren zit teveel ruis. Dat vind ik niet prettig.

Prijs

Eenvoudige website, duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Goede ervaring

Heel erg goed

Regelmatig besteld zeer tevreden en altijd op tijd geleverd?

Betrouwbaar, snelle levering en scherpe prijs wat wil je nog meer

Ik bestel al jaren bij de bandenconcurrent, ik heb er nooit problemen gehad. Het gaat altijd vlekkeloos. Ook niet toen ik verkeerde banden had besteld en retour zijn gestuurd, dat ging allemaal prima

Perfecto

Duidelijke website, veel keuzes, veel voorraad, goede prijs/kwaliteitverhouding, fijne levertijd

Behulpzaam

Toegankelijk en scherp geprijst

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Hier heb ik verschillende keren autobanden besteld, nooit geen problemen of nare ervaringen gehad. De website voor de juiste prijs en kwaliteit verhouding maar ook deskundig als je hulp nodig hebt over de verschillende soorten banden

Bestelling ging makkelijk :)

Moet het monteren en de levertijd nog ervaren maar tot nu toe prima

Een mooie prijs/kwaliteit verhouding

Redelijk vlot geleverd

The Best in Holland

Jongens ren naar de bandenconcurrent. Super makelijk en snel geleverd. Geen hoofdpijn super snel bestel.

Makkelijk en overzichtelijk

Fijne en makkelijk te gebruiken site.

Duidelijke website, makkelijk afrekenen

Prima service, snelle levering en duidelijke website.

Altijd super service en daarom ben ik steeds weer een terug kerende klant

Helemaal super dit is alweer de 5de keer dat ik bij bandenconcurrent bestel.

Beste site om banden te bestellen!

Overzichtelijk, ruim aanbod en de beste prijs!

ruime keus, snelle service

ruime keus, snelle service dicht bij huis, aankoopprocedure simpel.

Geweldige prijs, snelle levering!!!

Helaas had mijn vrouw bij een zo goed als nieuwe winterband een bult op de band gereden. Gelukkig had ik via bandenconcurrent weer snel een nieuwe tegen een goede prijs.

Perfecte service

Perfecte service. Ik had een foute bestelling gedaan en telefonisch kon ik de bestelling direct annuleren. Mijn geld wordt binnen enkele dagen teruggestort. En dat alles in nog geen 5 minuten. Bravo u heeft er een vaste klant bij.

prima kwaliteit

voor zo,n goed merk prima prijs

Perfecte website

Website overzichtelijk, makkelijk in gebruik. In 1 woord perfect !!

Goede site, veel keus

Snelle levering, goede producten

Goede overzichtelijke website met duidelijke informatie om de juiste keuze te maken.

Dit is de derde keer dat ik via de BandenConcurrent banden heb besteld. Ook de vorige keren is was zowel de betaling als de montage van de banden zonder enige zorgen eenvoudig en voordelig geregeld. Prima service.

Snel ,duidelijk , en goede prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA