Goede informatie en snel besteld.

Voor een paardentrailer was ik op zoek naar banden. Deze moeten versterkt zijn, maar bij jullie site had ik deze snel gevonden! Nu afwachten wanneer e.e.a. geleverd wordt bij het montage punt. Dan kan ik weer veel veilige km rijden.

Uitstekende site

Duidelijke website, goede producten en eerlijke producten

snel en duidelijk en goede prijs

snel en duidelijk en goede prijs.

Gemakkelijke site. Concurrerende prijzen en snelle levering.

Ik heb vorig jaar bij de BandenConcurrent 2 banden gekocht en laten monteren bij hun montagepartner. Ik ben dermate tevreden dat ik weer 2 banden heb besteld en laat monteren

Super makkelijk en snel

Goede uitleg Snelle overzicht van product Montage bedrijf dicht bij Gewoon supper

Makkelijk bestel proces en de goedkoopste! Gewoon Top!

Ze zijn de goedkoopste en je kan op een heel klantvriendelijke manier het wisselen van je banden regelen via de site, door de aangeboden montage service.

Makkelijk bestellen en goede prijs

Makkelijk de banden gevonden die ik nodig heb en tegen een gunstige prijs.

snel duidelijk en makkelijk, ook voor een vrouw.

het is een duidelijke site waar ik snel de gewenste banden voor mijn camper gevonden heb. en de montage partner was ook snel en gaf duidelijke uitleg.

Makkelijk bestellen

Er zijn goedkopere websites, maar bandenconcurrent is toch verreweg het meest betrouwbaar, waarbij de levertijden duidelijk zijn aangegeven.

Snel

Het ging erg snel en makklijk, heb nog net besteld dus nog niet kunnen kijken hoe de banden etc zijn, maar zo als ik er kijk lijkt het goedkoop&kwaliteit

Goede , makkelijke navigatie op de website. Deal alert fantastisch!

Ik kwam op deze site om banden te bestellen naar aanleiding van een vriend die me hierover vertelde. Na een band te hebben uitgekozen popte er een deal alert op en was er een band van een gelijkwaardig merk wat vaker gekozen werd en ook nog eens goedkoper was! Top! Bestel zeker weer! Gr. Tim

Perfecte site

Ik vind het een hele duidelijke site. En vind het enorm fijn dat ik ook een garage uit de buurt kan zoeken die ze monteert

Helemaal geweldig

Dood eenvoudige manier van bestellen en montage. Ik ben er dolgelukkig mee zowel met de prijs als het bestellen.

goede website

ik kon snel de banden vinden die ik nodig heb

Duidelijk en overzichtelijk

Goed aan te geven wat je zoekt,

Snelle levering en super prijs

Goede service netjes verpakt en super prijs

Zeer makkelijk te bestellen

Makkelijk bestellen voor erg interessante prijzen

Vriendelijke en vlotte bediening

Vriendelijke en vlotte bediening.

Via internet snel geregeld

Snel in een paar helder stappen klaar

Goed, handig en snel!

Duidelijke site, goede prijzen, snel geregeld.

Goed(koop)

Zoals ze omschrijven goedkoopste en dat klopt.

Het is even geduld hebben maar dan heb je ook banden voor een goede prijs

Zeer goed .

Makkelijk te bestellen en voordelig keus.

snel en makkelijk besteld

overzichtelijk snel en makkelijk

Prettig informatief en servicegericht

Ik vind het een prettige site om op te zoeken met veel informatie te vinden over de producten. Het laten monteren en omwisselen van de velgen bij een aangesloten garage vind ik ook top geregeld!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA