Prijs en snelheid van leveren fantastisch

Overzichtelijke website en gunstige prijs.

komt zeer goed over

ik vond de site zeer goed en betrouwbaar

Top bedrijf

Heb altijd goede ervaring met dit bedrijf

op tijd afgeleverd. 1 ster minder omdat mijn ventielen zijn dag later gekomen en zijn maar 3 ipv 4.

Good shop

Very good shop, a lot of tires to choose. Quite many partner garages. I just made an order - we will see how quickly they deliver tires and if the garage service is good. So far - I recommend this shop.

Alles overzichtelijk en prima te vinden

Zocht banden voor onze gezins auto en ben op bandenconcurent uitgekomen prima site met duidelijke zoek mogelijkheden en prima beschrijving bij de producten. Het bestellen is ook nog eens kinderlijk eenvoudig.

Goedkoopste van Nederland

Geleverd en gemonteerd binnen een week!!!

Klantgericht bedrijf

Jammer dat het niet meteen duidelijk is dat de kortingscode periode voorbij is. Ik had nog een kortingscode van de vorige bestelling over.

Goedkoop en snel

Overzichtelijke website met voldoende selectiecriteria om tot de gewenste resultaten te komen. Eenvoudig en snel bestelproces. En last but not least, de laagste prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk bestellen, alles betalen in één keer en goede prijs.

Prima prijzen

Snel geregeld. En goed dat achteraf betalen mogelijk is.

altijd tevreden

Goed evraring, op tijd en goedkoop

Gemakkelijk banden uitzoeken en laten monteren

Nieuwe banden nodig, goed overzicht gehad en goeie banden kunnen uitkiezen. Montage bedrijf was zo uitgezocht via de site. Al met al goeie service

Heel veel opties

De categorieën zijn goed om een oriëntatie te geven wat moet je nemen

Duidelijke site

Duidelijke site met een filter erin die aangeeft wat de beste aankoop is en mooi zichtbaar wat de decibels zijn en het verbruik

grote keus en goede voorraad

ben op zoek naar goede camper banden . veel bedrijven kunnen dit type band niet leveren . jullie wel en ook nog nog voor een mooie prijs. groeten Peter

Goed en snel

Snel en makelijk garage in de buurt dus prima

Goede levering

De banden zijn keurig geleverd

Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering

Duidelijke site en snel een keuze kunnen maken.

Gewoon super en simpel te bestellen, duidelijke informatie op site

Makkelijk en simpel

Goede site, duidelijk en goede service

Goed geholpen

Bestelproces makkelijk door te lopen. Super prijs en makkelijk te bestellen.

Eerder geleverd dan verwacht + alle 4 de banden in 1x

Eerder geleverd dan verwacht + alle 4 de banden in 1x geleverd.

Banden bestelen op zn simpelst, heel hanig.

Ik googlede zomerbanden, vervolgens heb ik een paar prijzen op verschillende websites vergeleken. Ik vond het wel fijn dat het bij jullie gratis leveren is, en heel simpel op te zoeken/bestellen is op mn iphone.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA