Bestelproces makkelijk door te lopen. Super prijs en makkelijk te bestellen.

Eerder geleverd dan verwacht + alle 4 de banden in 1x

Eerder geleverd dan verwacht + alle 4 de banden in 1x geleverd.

Banden bestelen op zn simpelst, heel hanig.

Ik googlede zomerbanden, vervolgens heb ik een paar prijzen op verschillende websites vergeleken. Ik vond het wel fijn dat het bij jullie gratis leveren is, en heel simpel op te zoeken/bestellen is op mn iphone.

Eerste klas banden voor een uiterst scherpe prijs geleverd volgens afspraak.

Perfecte winterbanden voor een zeer concurrerende prijs op het internet gevonden. Na bestelling direct verstuurd naar een geselecteerd garagebedrijf. Daar vakbekwaam en volgens afspraak gemonteerd. Vooraf was er een allinprijs afgesproken. Alles klopte. Negatief puntje; bandenprijzen zijn exclusief ventielen ??!

Eerder zaken met jullie gedaan; goede service

Ik heb eerder op deze manier banden besteld en laten monteren. Was daarover tevreden.

Goede - duidelijke snelle, alsook overzichtelijke site.

Snelle afwikkeling toegezegd met levering binnen 2-3 dagen !

precies op tijd geleverd

Snelle levering en goedkoopste

Scherp geprijsd & gebruiksvriendelijk

Vul simpel je banden specificaties in. Krijg een mooi overzicht van de opties. Kies snel en eenvoudig. Bespaar met een lach.

Snel, eenvoudig, goedkoop

Gewoon de beste prijzen en goede service

Snel, makkelijk en voordelig!

Aanrader!!!

Correct geholpen en snel geleverd Super!!

Meerdere bestellingen gedaan en altijd correct behandeld

Elke bestelling bij bandenconcurrent is een feest

Zeer goede prijs/kwaliteit. Website is zeer overzichtelijk. Bezorging is altijd super goed. Reactie na bestelling snel en duidelijk. Al met al echt een aanrader.

Meerdere malen goede ervaring

Duidelijke website snelle levering

Meerdere malen goede ervaring

Duidelijke website snelle levering

Geweldige bandenwinkel

Super makkelijk Heel overzichtelijk Duidelijke info Gewoon goed geregeld dus

Voldoende uitleg, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Eerste keer dat ik een geheel bandenset zelf heb uitgezocht i.p.v. mijn garage. Websites doorgespit. Deze is overzichtelijk, goede informatie en qua prijs ben ik al helemaal tevreden in vergelijking tot andere aanbieders!

Eindelijk!

Ik zocht al een tijdje een webshop die gewoon doet wat tie moet doen: Banden zoeken, aanbeveling erbij, duidelijke prijs, betalen en verzenden. Bandenconcurrent: BEDANKT!

Weer de goedkoopste!

Voor 2e keer besteld hier, waren weer de goedkoopste. 4 x pirelli cinturato 205/55/17. Makkelijke website en afgeleverd bij mijn garage, Top!

Zeer makkelijk te vinden op internet

Snel en eenvoudig te bestellen doordat je alles goed kan invoeren, en de prijzen zijn zeer gunstig en goed betaalbaar

Snelle levering geen klachten

Snelle service en scherpe prijzen!

Netjes geleverd zoals beloofd

Levertijd aangehouden zoals beloofd. Met track en tracé de levering goed te volgen. Website voor je banden keuze erg duidelijk

Altijd snel en prettige levering

Al meerdere keren banden besteld. Direct geleverd bij mijn montagebedrijf die ik ook de bestelling zou gunnen maar helaas (voor hem) is bandenconcurrent altijd veel goedkoper. Snel en duidelijke communicatie.

Ruime keuze top

81 Luchthavenweg