Ruime keus en prima prijs

Website is prima in orde alles werkt en up to date...2 banden besteld op woensdag 02-03-2022 enlevering was op........

Heldere website en snel afgehandeld. Even de partners gebeld voor telefonisch advies

Even de montage partners gebeld voor telefonisch advies en hopa geregeld.

Nog geen ervaring banden nog niet in huis.

Als ik de levering heb gehad kan ik pas meepraten. Alle informatie op de site verwacht ik er veel van. Voor het eerst demo banden, jk ben erg benieuwd.

Ik wist niet dat een set banden bestellen zo makkelijk en snel zou gaan!

- enorme keuze, - super overzichtelijke website, - prettiger koopproces dan bij de garage, - achteraf betalen, - kortom top!

Prima geregeld!

Makkelijke site en gemonteerd bij een prima garage in de buurt

Super prijzen

Goede banden voor hele scherpe prijzen! Top!

vertrouwelijk en snel

ik heb het via internet gevonden prima prijs/kwaliteit verhouding

Snel en goed

Deze banden zijn top slijten niet snel en de bestelling duurt niet lang zeer tevreden echt top

Top, makkelijke website en snel een montage partner in de buurt gevonden.

Via google bij bandenconcurrent terecht gekomen. Erg fijne duidelijk website en alles snel geregeld. Top!

Binnen 2 werkdagen nieuwe banden en ventileren thuis geleverd gekregen

Terug gekomen na een wandeling troffen we onze auto met 2 lekgestoken voorbanden aan. Zoon gebeld die er 2 reserve winterspelen onder heeft gezet. Thuis direct via internet nieuwe banden besteld bij BandenConcurrent. Gelukkig niet zo duur als waar we vorig jaar de banden hebben laten verwisselen. Zoon kan nu de wielen er weer onderzetten

overzichtelijk en duidelijk

wat een mooie kleurrijke site , een pareltje

Al een aantal keer positieve ervaringen gehad.

Al een aantal keer positieve ervaringen gehad, op eenmaal na wat na wat telefoontjes is opgelost. Niemand is perfect hè Tevens geef het montage bedrijf In Gouda graag een positieve beoordeling, men denkt en handelt in positieve zin met de klant mee!

Fijne intuïtieve website en een eenvoudige totaalbestelling!

Fijne uitleg, makkelijke manier van filteren en voldoende keuze uit garages in de buurt. Het afrekenen was dan ook zo gedaan.

Makkelijk, snel, goedkoop

Via banden concurrent al vaker banden besteld. Makkelijke en duidelijke website met goede en duidelijke informatie. De prijzen -vergeleken met vele andere aanbieders- zijn erg aantrekkelijk. Verzending en levering is snel (2-3 werkdagen), waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. Al met al … uitstekend!

Topservice

Vorig jaar een paar banden besteld , top service gehad ,,afgelopen week 2 banden besteld weer topie service en erg scherp geprijsd

Gemakkelijk en voor de beste prijs

Goede ervaring met bandenconcurrent. Gemakkelijk de juiste band gevonden en vergeleken. Aanrader voor de toekomst!

Snel, simpel, Makkelijk en duidelijk!

Overzichtelijke website, veel keuze en makkelijk te bestellen

Makkelijk te vinden en te bestellen

Makkelijk te vinden en te bestellen, overzichtelijke site, gemakkelijk te filteren

nette site

zoal ik zie en meteen nette site en goed met het vinden van de corecte band top

Fantastisch!

Super snelle afhandeling bij het bestellen van banden. Ook erg goede en concurrerende prijs. Ik ben benieuwd naar de snelheid van levering, maar dat komt vast goed! Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Top ervaring

Makkelijk bestellen snelle levering en een goeie service wat wil je nou nog meer.. top

Goede prijs, snelle levering!

Altijd de juiste banden voor een mooie prijs! En ook nog is snel geleverd!

Goede telefonische hulp

Had op Google gezocht met maatvoering.achteraf bleek deze band niet te bestaan. Heb daarom gebeld en ben toen wel goed verder geholpen. Wel jammer dat je dan wel meer moet betalen voor een band dan dat je eigen een budget voor had.

Eenvoudige keuze, snelle service

Door de bandenmaat in te vullen was er een ruime keuze aan verschillende autobanden, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook de mogelijkheid om te laten monteren, uitlijnen en te combineren met een APK was zeer welkom

Snel, duidelijk en voordelig Michelin primacybvanden aangeschaft

Altijd mijn banden hier besteld tot volle tevredenheid. De site is zeer overzichtelijk en ook de vergelijking werkt erg fijn. Dankjewel en ook de volgende keer weer naar deze site, dan voor mijn winterbanden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA