Eenvoudige keuze, snelle service

Door de bandenmaat in te vullen was er een ruime keuze aan verschillende autobanden, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook de mogelijkheid om te laten monteren, uitlijnen en te combineren met een APK was zeer welkom

Snel, duidelijk en voordelig Michelin primacybvanden aangeschaft

Altijd mijn banden hier besteld tot volle tevredenheid. De site is zeer overzichtelijk en ook de vergelijking werkt erg fijn. Dankjewel en ook de volgende keer weer naar deze site, dan voor mijn winterbanden.

Super goed. Zeer tevreden.

Telkens de beste aanbieding

Fantastische service en super snel

Fantastische service je kan direct betalen Maar ook via klarna en veel banden op voorraad en snelle service super.

Ik ben vaste klant bij Banden concurrent vanwege de zeer scherpe prijzen en snelle levering, top bedrijf

snel,duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding

snelle levering, en goede prijs/kwaliteits verhouding

Goede banden goede prijs

Snel geleverd, en goede prijs

Snel gezocht en gevonden

Ik wist welke banden ik wilde Snel kunne zoeken en vlug gevonden goede prijs. Dus besteld

Goede prijs/kwaliteit

Banden waren binnen de verwachte tijd geleverd en gemonteerd.

Tevreden

Super snelle levering,aanrader

Bestel al jaren met grote tevredenheid

Snelle gratis levering Zeer ruime keuze Perfecte beschrijving en uitleg

Prima service snelle tijdige levering.

Snelle en makkelijke website

Snel passend product gevonden, bestelt en bezorgt.

Goedkope banden, snel een afspraak. Top!

Het bestelproces is eenvoudig, je kan makkelijk filteren op eigenschappen (runflat, versterkt, etc) en de montagepartner Pouw banden in Utrecht is service gericht!

zeer goed

Heb de banden netjes ontvangen

Snelle levering voor een goede prijs.

Banden zijn netjes en snel afgeleverd bij de garage.

Duidelijk en overzichtelijk

Er valt genoeg te kiezen en met behulp van de winterbanden tests de juiste keuze kunnen maken.

Gewoon de beste prijs

Bij garages ben je 30% duurder uit voor het aanschaffen van banden. En de service om bij de aangesloten bedrijven de banden laten monteren is ook een aanrader. Geen gedoe en waar voor je geld

Fijn alles op 1 site geregeld!

Website is gebruiksvriendelijk. Bovendien is het erg fijn dat je direct een montagepartner kan selecteren en dit ook al direct af kan rekenen. In 5 minuten heb je je nieuwe banden geregeld.

Zomerbanden

Makkelijk alleen als je bestelling doet met montage kan je dat niet meer veranderen. Je moet dan alles verwijderen en opnieuw invoeren

Makkelijk alles geregeld...top service!

Handig banden bestellen en dan bij de garage laten bezorgen deze doen dan monteren en uitlijnen...perfect geen gezoek en meteen geregeld. Handig dat het zo in orde komt ...scheelt weer!

Fijne site, vooral duidelijk en snelle levering!

Al jaren mijn betrouwbare leverancier van mijn autobanden!

Je hoef niet om je heen te kijken naar een concurrent leverancier of de autobanden er goedkoper zijn... Maar je bent geen Nederlander om toch even te kijken bij ........ en dan schrik je toch wel van de prijzen daar. De banden prijzen zijn bij jullie al jaren bijna gelijk gebleven.... De de levering altijd op tijd of duidelijke uitleg m.b.t. per mail of telefoon als het anders wordt. Zo wil je als klant behandeld worden in deze tijd.

Geschikte band en garage snel gevonden!

Gewoon je bandenmaat invullen die je van je oude band kan aflezen. Via je postcode een garage erbij voor montage. In 1 flow. In vergelijking met merkdealer al snel 20% goedkoper!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA