Geschikte band en garage snel gevonden!

Gewoon je bandenmaat invullen die je van je oude band kan aflezen. Via je postcode een garage erbij voor montage. In 1 flow. In vergelijking met merkdealer al snel 20% goedkoper!

Goede prijzen, simpel te bestellen, gratis geleverd.

Banden concurrent was het goedkoopst voor de banden die ik zocht.

Overzichtelijk en betaalbaar

Snel inzicht in welke banden ik voor welk bedrag kan kopen. Alle info staat duidelijk weergegeven om makkelijk en snel tot een keuze te komen!

Goedkope banden!

Bespaar veel geld door bij jullie banden te kopen!

SUPER!

Goede service en prima prijs!

Altijd snel en goede service.

Bij vragen wordt je snel te woord gestaan en goed geholpen. Ben elke keer tevreden geweest.

Altijd goede service

Ben super te spreken over jullie bestel altijd me banden bij jullie. Goede service en nooit moeilijk en snelle levering

Snel en duidelijke website alles is snel en goed te vinden

Voordelig, makkelijk en snel

Ik heb zojuist mijn banden besteld en heb 4-seizoensbanden die in de aanbieding was gekocht. Ik ben hier echt blij mee want mijn banden zijn erg aan vervanging toe. Ik kon de banden bij een garage of thuis laten bezorgen.

Top prijzen!

Goede banden voor nette prijzen

Makkelijk alles in één keer geregeld

Een paar klikken en je bent klaar

Mooie keuze voor redelijk nette prijs

Mooie prijzen

Betaalbaar, juiste service en altijd goeie kwaliteit

Lekker makkelijk banden bestellen via internet. Wordt netjes thuis bezorgt. En je hoeft er de deur niet voor uit.

Dikke prima

Zeer makkelijk en snelle levering. Heb hier vaker besteld en tot nu toe altijd goed en snel geleverd.

overzichtelijk

overzichtelijke website duidelijke omschrijjvingen, concurrrrende prijs

Banden bestellen en achteraf betalen !! Schitterend.

Makkelijk online bestellen

Ik was onder de indruk hoe helder de website is en makkelijk de maten te zoeken van de banden en een duidelijke uitleg over de band. Tevens de verschillende opties over hoe te betalen. In 1 woord echt een top bedrijf en website.

Goed geregeld

Top en alles volgens afspraak

Duidelijke productomschrijving n gemakklijk bestelproces

Heel eenvoudig om de juiste band te selecteren. De karakteristieken van elke band staan duidelijkheid aangegeven. Daardoor is het makkelijk om een vergelijking te maken en een passende band te vinden. En de competetieve prijs maakt het plaatje compleet!

band perfect, prijs goed... ventiel verhaal leuk om betrouwbaarheid en kunde te tonen, maar uiteindelijk niets aan gehad omdat het dan later kwam, en degene die de band erop heeft gelegd er zelf een nieuwe in heeft gedaan.

Makkelijk zoeken op brandstof zuinigheid en grip klasse, veel keus en gunstige prijzen. Je kan de banden laten sturen naar je garage om daar verdere afspraken te maken. Echt een aanrader!

Prima site

Prima site

Als ze het snel leveren dan is het echt 5*

Super makkelijk bestellen, veel voorraad en kwaliteit.

Overzichtelijk

Ruime keus en overzichtelijk, Aanrader.

Snel,duidelijke site en zoals beloofd.

Duidelijke site, makkelijk te navigeren. Eerdere aankoop naar verwachting dus we komen weer terug voor andere banden voor onze nieuwe auto. Jurgen Nikkels

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA