Al eerder besteld,nog nooit een teleurstelling geweest

Al 3 keer banden besteld,is nog nooit een teleurstelling geweest

geweldig

prima, duidelijke site met goede concurrerende prijzen. levertijd ook snel.

Goede prijs en snelle levering.

Prijs en het gemak van bestellen en de keuze van montagebedrijven gaf de doorslag.

Hoop natuurlijk dat mijn bestelling vlot wordt geleverd en gemonteerd.

Nadat ik een goede band had uitgezocht ben ik op zoek gegaan naar de voordeligste aanbieder en dus kwam ik terecht bij de BandenConcurrent

Altyd reactie op vragen

Snel en goed antwoord op je bes8

Goedkoop zoeken naar goede banden met korting

Fijne website en makkelijk te bedienen met de bandenmaat wijzer. Banden kunnen makkelijk op elke gewenste volgorde worden gezet en bij bestelling van banden ook gratis verzending.

Voor minder geld hetzelfde product!

Wat wil je nu als consument? Het beste product (banden) voor de beste prijs. Na veel vergelijken ben ik weer uit gekomen bij de banden concurrent. Beste prijs, snelle levering. Thuis geleverd of bij een door mij gekozen montage bedrijf. Super toch!

Goede sevice

Goede sevice, goede prijs

Makkelijk bestellen.

Goede service.

Gewoon gemakkelijk

Gewoon goed voor mekaar

Mooie banden voor een mooie prijs.

Goede voorlichting op de site. Correcte levering.

Snel besteld en snel geleverd!

Ruime keus in A en B merken. Banden concurrent doet gewoon waar ze voor zijn!

gemakkelijk bestellen, scherpe prijs

Heb jaren geleden hier ook banden besteld die nu vervangen moeten worden.

Goede prijs

Snel geleverd en uitstekende garage meteen geholpen zeer tevreden.

Klantvriendelijke bejegening.

De beste kwaliteit voor de laagste prijzen i love it

altijd super blij goedkoop en snel geleverd a merk banden aan te raden voor iedereen

Niet duur en snel bezorgd, toppie

Hele maal top jullie site. En zeer snelle levering

Ben zeer te vrede met jullie site. Zeer makelijk om de juiste banden te bestellen en top service en levering elke keer weer

Makkelijk, overzichtelijk, laagste prijs, makkelijk vergelijken

Met een paar klikken kon ik mijn favoriete band vinden in de juiste maat Dit voor een mooie prijs ik heb nog op andere sites gezocht maar dit is de laagste. Ook super makkelijk is het vergelijken met andere banden zo zag ik dat je voor 10 euro meer een Bridgestone hebt die overal net wat beter in is. Ik ben toch bij mijn Vredestein gebleven maar ga het zeker overwegen voor het volgende setje.

Altijd goed, ik blijf hier terug komen!

Dit is al de derde keer dat ik hier banden heb besteld. Altijd de juiste banden geleverd voor een nette prijs. De website is lekker overzichtelijk. Ook de voorraad indicatie op de website vind ik een groot pluspunt. Enige minpuntje is dat montage voor de deur ondertussen niet meer mogelijk is, dit was een prettige service die mij de eerste keer erg goed is bevallen, vandaar geen 10 maar een 9. Wanneer komt dit terug? ;)

Probleemloos bestellen

Ging vlot en overzichtelijk.

Beste service en prijs

Beste service en prijs. Perfecte levering

Overzichtelijk en band zeer snel gevonden met goede service

Al eerder banden besteld bij de bandenconcurrent en omdat jijzelf kan invullen waar je ze wilt laten wisselen is dat superstrak geregeld!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA