Zelf ik kon het bestellen zonder iemand te raadplegen

Nu nog afwachten met de montage.

Perfecte levering

Goede banden en goede levering!

Veel keuze met alle merken.

Makkelijk overzicht in brandstof en grip op nat wegdek. Banden zijn zeer gunstig geprijsd tov andere leveranciers.

Makkelijk en de goedkoopste

Simpele bestelling

Snelle levering, recente productie datum van de banden alleen jammer dat de tweede zending van twee winterbanden €30 duurder was dan de eerste zending van exact dezelfde twee winterbanden een week eerder.

Moet nog zienb of alles goed verloopt

Makkelijke zoekoptie

Genoeg keus en goedkoop

Genoeg keus, goedkoop en veel filter opties

Overzichtekijk en ruim aanbod

Tip van een kennis Hij had goede ervaring op deze site dus ik ook mn banden hier besteld

Zeer slecht

Koop hier geen banden! De klantenservice is allesbehalve klantgericht. Ik heb hier 4 xl banden besteld (versterkt draagvermogen). Heb er twee ontvangen. Daarnaast krijg je oudere banden opgestuurd (2018). Policy vanuit bandenconcurrent is dat ze “nieuwe” banden verkopen van 4 a 5 jaar oud iedereen roept wat anders zodat ze je vooral niet verder hoeven te helpen. Er wordt vooral naar de leverancier gewezen waar je als klant helemaal niets mee kunt. Je doet tenslotte zaken met bandenconcurrent. Vandaag contact gehad en het draagvermogen is hetzelfde dus ik moet het er maar mee doen. Het draagvermogen is wettelijk verplicht om te melden op de band echter hebben twee banden geen “versterkt draagvermogen”. Kortom je wordt niet gehoord, niet geholpen, niet serieus genomen en vooral met een kluitje het riet in gestuurd. Minder dan 1 ster kan niet helaas.

Goeie banden voor een goeie prijs

Bantastisch

Nieuwe auto gekocht, andere velgen eronder, nieuwe sloffen, dat was 6 jaar geleden.... Inmiddels mijnsloffen voor vervangen, naar tevredenheid en vlot geleverd. Mooi assortiment, voor elke automobilist wat wils. Nu ook mijnsloffen achter vervangen...

Geweldig!

De toegevoegde waarde van een onafhankelijk platform als BandenConcurrent is groot. Zeker voor aankoop van technische producten als banden, die je bovendien niet zo vaak koopt, is het heel waardevol om alles te kunnen vergelijken. De link die jullie hebben naar montagepartners is ook top. Ten slotte zijn de filmpjes die uitleg geven over de banden erg informatief. Bedankt!!

Goede prijs overzicht. Duidelijke website

Goedkope

Gewoon goed en snel geleverd

Ik ben opzoek naar winterbanden, BandenConcurrent heeft gewoon alles!

Super te vrede. Overzichtelijk, uitleg bij alle mogelijkheden; maten, draaggewicht, maximum snelheid. Dus super makkelijk om je banden te vinden en meerdere keuzen.

zeer goed

duidelijke site, en met vragen en en onzekerheden zijn ze goed te bereiken om je te helpen.

Heb al is eerder banden besteld, snelle levering, in huis binnen de verwachte bezorgtijd!

grote keuze aan banden tegen goede prijs

ik had speciale banden nodig en deze waren hier te krijgen voor een goede prijs. Makkelijk bestellen en montage partner kiezen en daarna snel geleverd.

Super service en top kwaliteit

Op tijd geleverd en super kwaliteit

Gemak dient de mens!

Zelf vanaf de bank je keuze kunnen maken voor type band en monteur

Goede website en snelle service

Gemakkelijker kan niet, zo eenvoudig

Alles wordt stapsgewijs geregeld

Snel geleverd!

Binnen 2 werkdagen un huis echt top!

Ik raad het met heel mijn hart aan

Een zeer grote selectie en transparantie in de selectie van banden van een bepaalde maat, evenals specifieke beschrijvingen. Vriendelijke groeten en ik zal het waarschijnlijk meer dan eens gebruiken :)

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA