snel, betrouwbaar, goed, goedkoop

Ontzorgers.

Duidelijke site goeie prijs voor de banden

Heb hier al vaker banden besteld. Altijd een goede prijs en snelle levering

Prima overzichtelijk en goede prijs

Prima overzichtelijk, de scherpste prijs en eenvoudig bestelproces

Snel en goedkoop

Website werkt goed, prijs is competitief en levering is snel.

supergoede service en altijd uitstekende prijzen

altijd blij met bandenconcurent snelle levering super prijzen en service is top. de optie dat ze samen werken met garages voor montage is ideaal echt een top bedrijf altijd tevreden.

Snelle duidelijke site

Eerder ook goed en goede prijs

Tot zover gaat alles goed en alles is overzichtbaar en duidelijk vermeld

Aanschaf en montage in een keer geregeld

Na een prijsopgaaf door mijn vaste onderhoudsbedrijf blijkt het prijsverschil met deze BandenConcurrent toch wel heel groot (ca.€150) voor vervanging 4 banden. Nu kan ik een montageadres in de buurt van mijn huisadres kiezen. De betaling is al geregeld. Montage moet nog plaatsvinden. Hopelijk doet het montageadres niet onder voor de kwaliteit van de garage waar ik normaal naar toe ga (lichtmetaal velg, bandenspanning systeem, etc). Afgaande op de reviews moet het goed komen.

Dat gaat makkelijk

Handig hoor, snel een goede band gevonden en gemonteerd voor een aantrekkelijke prijs

makkelijk en betaalbaar

makkelijk kiezen en veel goedkoper dan bij vergelijkbare zaken

Ruime keuze, scherp geprijsd goede service

Altijd een zeer ruim assortiment banden, deze ook nog scherp geprijsd, snel in huis en goede service verlening

snel en makkelijk

Ik zocht snel autobanden om mijn huidige te vervangen. De website is overzichtelijk, een keuze is snel gemaakt en het is makkelijk om tijdens het bestellen bij je in de buurt een monteur te vinden.

A merk banden voor de laagste prijs !!

Wij zijn dik tevreden, al vaker hier de banden besteld, ze zijn echt de goedkoopste !

Gemakkelijk vergelijken en bestellen, inclusief goede keuze voor monteren

Er is een ruim aanbod aan banden. De prijzen zijn gunstig. Ook de keuze voor montage is ruim.

Heel makkelijk!

Heel fijn!

Nette prijzen, snelle levering.

Nette prijzen, snelle levering en goede service!

goede service en goed bereikbaar en denken mee

top in een woord

Gemakkelijk de goedkoopste

De site van BandenConcurrent is heel overzichtelijk. Tot nu toe is mijn ervaring heel goed en worden bestellingen snel bezorgd.

Fijne website

Na een lange zoektocht hier op een duidelijke website mijn keuze kunnen maken. Groot aanbod, ruime prijsklasse en duidelijke omschrijving voor de aankoop van banden. Als de banden net zo top uitpakken ben ik een blij mens!

Veel keus

Veel keuzemogelijkheid in diverse merken.

Simpel en duidelijk

Overzichtelijk en je weet waar je aan toe bent

Snel en goedkoop

Levering is snel en correct verlopen.

Heel makkelijk en simpel

Heel makkelijk en simpel te bestellen doormiddel van de zoek functie

Duidelijke taal

Alles duidelijk verwoord

Pilot sport 4

Altijd snelle levering van uitstekende artikelen voor scherpe prijzen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA