top snel geleverd

waren heel snel na bestellen geleverd

Snelle levering!

Banden werden snel geleverd!

Helder, Duidelijk, Makkelijk, Snel

Heldere en duidelijke website. Snel en geweldig en komt betrouwbaar over. Ook op andere banden sites gekeken, maar zijn afstandelijk en komen niet betrouwbaar over

Marco

In 1 woord toppie

Ruim assortiment met laagste prijzen

Duidelijke en overzichtelijke website met ruim assortiment en de laagste prijzen.

Snel geregeld

easy

Snelle afhandeling en binnen 3 dagen geleverd/gemonteerd

Zeer snel. Vanaf het uitzoeken op de website binnen 3 dagen een afspraak kunnen maken met de garage.

Goede en snelle afhandeling.

Duidelijke site

GEWELDIG!!

Goede prijs en allemaal zo geregeld!

Snel, voordelig, topbanden, goede service.

Als je snel en voordelig banden wil kopen moet je bij de bandenconcurrent zijn. Dit is al de derde keer dat ik hier banden bestel en dat bevalt me uitstekend.

Goedkoop, snel en overzichtelijk

De filters zijn heel overzichtelijk waardoor je snel tot een goede keuze komt. Is zelfs goedkoper dan Euromaster, ook wanneer ze aanbiedingen hebben. De keuze voor de montage locatie, lekker in de buurt. Perfect!

Banden kiezen zonder spanning!

Makkelijk, goede uitleg, fijn vergelijken en goed te sorteren naar wat je wil.

Verwarrende logistiek, maar na interventie toch snel afgeleverd.

Eenvoudig bestelproces, aantrekkelijke prijs, goede support bij vragen, aflevering - een ordernummer resulterend in twee pakketten waarvan er een zoek raakte - nam bij elkaar een week, montagepartner heeft e.e.a. plezierig en snel afgerond.

Handige site, alles in één keer geregeld

Handige, duidelijke site waarop je de aanschaf van de autoband incl montage kunt regelen.

Correct

Sneller geleverd dan aanvankelijk gezegd.

Super makkelijk te vinden en te regelen!

Veel beter dan Kwikfit, en niet te vergelijken met de originele garages die een fortuin rekenen

Tweede keer besteld goede service en goede kwaliteit banden

Goed bedrijf. Goede service, als je contact op neem met jullie altijd vriendelijk en goed geholpen. Heb nu 2x banden besteld maar wil niks meer anders.

Meerdere keren goed gegaan ben vaste klant

Prima ervaring Goede duidelijke site Snel besteld en geleverd Deze zaak heeft mijn vertrouwen Prima zaken doen en lekker met de prijs

Snelle levering voor een goede prijs

Goede prijs.

Goede kwaliteit ,snelle bezorging en de goedkoopste site

Ik heb bij jullie al meerdere keren mijn banden besteld ,t wordt allemaal zeer vakkundig en Super verzorgd .In 1 woord super

Goede prijs voor goede banden

Na goed zoeken naar de juiste banden voor mijn auto de keuze gemaakt. Ik kwam al gauw op deze site terecht en bespaar hier erg veel geld mee. Het is ideaal dat ik de banden in de buurt kan laten monteren en ook direct gebruik kan maken van de extra service om de wielen uit te lijnen. Top!

Makkelijk, overzichtelijk, fluitje van een cent

Handige website, makkelijk uitzoeken, je kunt filteren op van alles, ideaal.

Goede service prima prijs

Goedkoopste banden die ik kon vinden voor mijn aanhangwagen. Snel geleverd

Gewoon top bedrijf alles volgens afspraak

Indien ik banden nodig ben bestel ik dit altijd via jullie,de reden goede service en alles gaat zoals afgesproken.met vriendelijke groet mike Eykemans

Super snel en voordelig

Net besteld, moet ze nog ontvangen. Maar zoeken en bestellen ging soepel

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA