Super snel en voordelig

Net besteld, moet ze nog ontvangen. Maar zoeken en bestellen ging soepel

makkelijk en erg snel geregeld

Heel makkelijk en snel en handig en veel keuze, zo geregeld

Goede contact

Snelle levering banden en vlugge montage

Snel en eenvoudig!

Al een aantal keren banden besteld, steeds snel geleverd,

Goed, snel, ruime keuze

Eenvoudige site snel besteld

So far so good

Online experience has been good, but the product and everything regarding that, delivery, customer support etc is still ahead

Goede service snelle levering Top

Makkelijke site erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Erg makkelijke zoekmachine erg overzichtelijk en een goede prijs!

Makkelijk

Echt goede prijzen, veel verschilende merken en makkelijk besteling process. Ik denk dat het is alles wat moet zijn gezecht. Het is mijn tweede besteling nu en weet ik dat volgende keer ik wil ook gebruik BandenConcurrent.

Goede website en zeer duidelijk

Snel mijn banden kunnen vinden en bestellen. Goede vergelijking met andere banden en een goede prijs

Goedkoop en goed

Lekker goed en godkoop

Mooie overzichtelijke website en goedkoper dan zijn concurrenten

-Veel informatie eenvoudig inzichtelijk qua banden -Eenvoudig een goed vergelijk te maken tussen merken en types -Goedkoper dan concurrenten (in ieder geval voor mijn type band)

Ruime keuze, handig in gebruik

Snel nieuwe banden kunnen kiezen via overzichtelijke site. Meteen montage afspraak kunnen maken ook, ideaal.

Snel en gemakkelijk bestellen

Het bestellen van autobanden gaat snel en gemakkelijk binnen een paar minuten.

Goed en netjes

Keurig kunnen bestellen en op tijd geleverd

duidelijke uitleg en daardoor eenvoudig bestellen.

prettige en overzichtelijke website.

Professionele afhandeling zoals het hoort

Ruime keus, handige selectiecriteria, mooie prijs.

Verharde band geleverd met een vloeistof aan binnenzijde

2 banden besteld, 1 kwam uit Polen, andere uit Duitsland. De ene band was ruim 3 jaar ouder dan de andere band. De oudere band was ook verhard en er zat een onbekende vloeistof aan de binnenkant. Banden concurrent vind blijkbaar alles prima en geven hun leverancier de schuld. De verantwoordelijkheid ligt echter bij bandenconcurrent, ik heb de banden namelijk via hun gekocht. Ze willen echter niet de band gratis ophalen, mag hem ook niet gratis retourneren en krijg dus ook mijn aankoopbedrag niet terug voor een waardeloze band. Schande dat ze niet achter de kwaliteit van hun producten staan en dat ze geen enkele klantenservice bieden als een klant een waardeloze band geleverd krijgt. Koop niet bij bandenconcurrent want je krijgt er spijt van!!

Duidelijk en overzichtelijk + top service

Al jaren bestel ik hier banden voor mijn motor en auto ook raad ik het altijd bij vrienden aan en elke krijg ik hetzelfde antwoord bedankt voor deze betrouwbare en goeie duidelijke website prima service

Geen fratsen, snelle bestellingen mogelijk

Duidelijke website, informatief, handig dat er veel lokale samenwerking partners zijn waar de banden gemonteerd kunnen worden.

Overzichtelijke site, breed aanbod

Overzichtelijke site, breed aanbod

Beste prijs, goede kwaliteit en verse banden

Zeker aan te bevelen

Duidelijk en overzichtelijk

Ik was op zoek naar nieuwe banden voor mijn auto. Fijn dat ik een duidelijk overzicht krijg van keuze aan banden. De optie van filteren in wat voor mij belangrijk is vind ik er fijn! Aanrader!!

overzichtelijk en voldoende voorraad , vlot geleverd !

grote keuze , vlotte levering helaas zijn de rubberprijzen aanzienlijk gestegen (maar dat is overal)

Vlotte en overzichtelijke website

Voor mij de eerste keer bestellen via Bandenconcurrent. Wat een verademing: duidelijk, overzichtelijk en vlot. Ik zal deze site zeker aanraden. Eerlijk is eerlijk, de banden zijn nog niet gemonteerd, maar hier verwacht ik een pitstop ala Max Verstappen van! Ben tot nu toe zeer tevreden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA