Ziet er professioneel uit.

De site ziet er professioneel uit. Goede beschrijvingen en top levering. Zal hier voortaan altijd mijn banden bestellen.

Makkelijke bestelservice

Ervaring is dat de bandenconcurrent een goede service verleent tegen een acceptabele prijs

Een makkelijke.veilige.goedkope manier om aan banden te komen

Een goede.goedkope.snelle.veilige manier om aan banden te komen.

Snel geregeld

De site komt netjes en betrouwbaar over. Goede duidelijke omschrijving, makkelijke website, verschillende betalingsopties. Het hele proces van begin tot eind is niet onnodig ingewikkeld. Zoek een band, lees de omschrijving, kies hoe je wilt betalen et voilà. Volgende keer zal ik ook weer op deze manier banden kopen.

Duidelijke site en redelijk geprijsd

Al meerdere malen besteld, altijd goed!

Altijd de beste prijs voor de snelste banden.

Snel geleverd en altijd een lage prijs.

Snel binnen en gunstig geprijsd.

Goede en een positief ervaring

Snelle service en goede communicatie over de gehele service zeer tevreden.

Makkelijke handeling voor een niet zohandige computergebruiker; alles liep als een trein

BVestelling lot, het aangeraden bedrijf in de buurt prima

Overzichtelijke site, makkelijk te navigeren

Het is erg eenvoudig op de site banden te vinden en de montagepartner te selecteren. Verdere afhandeling ook top

Deze website is mij aanbevolen, ik heb er géén spijt van. Geweldige ervaring met de BandenConcurrent! Overzichtelijke site met goede prijzen en incl. montage, bij een montage partner. En dit alles met één muisklik!

Handige site, scherpe prijzen. Eenvoudige afhandeling. Goede afspraken met montage bedrijven

Handige site, scherpe prijzen, Eenvoudige en snelle verwerking. Goede afspraken met montage bedrijven

Duidelijk en snel

Ik bestel al een aantal jaren mijn banden via deze site. Altijd keurige levering en scherpe prijzen.

Snel en betrouwbaar

Product snel en zorgvuldig geleverd

Goede prijs, goede vergelijking optie

De banden net besteld na lang zoeken, maar jullie hebben de beste prijs en een fijne site. De banden laat ik afleveren bij mijn garage dus dat vind ik ook een fijne optie.

Snel en correct

Snel en correct

Overzichtelijk en snel geregeld

In eerste instantie dacht ik het een lokaal bedrijf te gunnen, nadat het allemaal lang duurt voordat er een reactie komt en behoorlijk prijs verschil ben ik op banden concurrent gaan kijken, veel overzichtelijker en heel erg snel geregeld.

Makkelijk en snel

Makkelijk overzichtelijk, en een goede prijs/kwaliteitsverhouding! ik kom zeker vaker terug voor banden hier.

Erg goed

Super bedrijf, er is altijd een goede voorraad, Telefonisch goed berijdbaar en goede hulp

Zeer goede gebruiksvriendelijke site

Goede en snelle service

Mijn ervaring is zeer goed

Snelle service Duidelijke site

Slecht

Verkeerde banden geleverd. Na het versturen van foto’s en beloftes dat het probleem wordt opgelost zijn we ondertussen 4 weken verder en hebben we nog de juiste banden niet. Je kunt ze telefonisch niet bereiken. Je hangt 45 minuten in de wacht zonder iemand gesproken te hebben. Niet bij kopen. Als de juiste banden geleverd worden is het prima, maar als er een probleem is geven ze niet thuis.

goed met Bandenconcurrent

Helaas was mijn ervaring met uw parter montagebedrijf (Car Poort) minder. Zij treden zeer onprofessioneel en klant onvriendelijke op. Zal ze ook nooit aanraden aan familie of vrienden. Beschouwd dit ook als mijn laatste bezoek aan Car Poort!

Snel en goedkoop

Deze banden waren een stuk goedkoper als bij mijn gewone leverancier.

Ik stond versteld van de prijs

Vandaag vier season banden besteld, op de site staat het goed uitgelegd. Ben benieuwd wanneer ze afgeleverd worden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA