This company is a jock

Please do not be fooled by this rating. They told me that tiers delivered to their mounting partner it is turn out only 2 delivered and every time I call they say they are looking to solve but nothing happened so far. they claim they will deliver in 2 working day one past nothing happening and I have to travel by Frinday.

• Would you recommend us? No

Prima product, slechte service

Over de producten, de website en het gemak van bestellen en vergelijken heb ik niks op te merken. Dit is prima in orde. Over het leverproces en de communicatie van bandenconcurrent helaas geen goede ervaring. Er is maar een halve bestelling geleverd, en pas als ik zelf achter de rest van mijn bestelling aan ga na ruim twee weken krijg ik een nikszeggende mail waarin staat dat mijn bestelling niet geleverd wordt (goh). Ik krijg de mededeling dat het bedrag voor de niet geleverde producten terug gestort wordt, wat ook prima verloopt, maar dit is helemaal niet wat ik wil. Ik bestel niet voor niets alle producten die ik nodig heb, en niet slechts de helft. Ik neem telefonisch contact op om te vragen of de overige bestelling alsnog geleverd kan worden, maar ik krijg iemand te spreken die het ‘niet weet’ en naar mijn indruk niet zit te wachten om mij te helpen. Ik moet het maar opnieuw bestellen. Helaas niet voor de scherpe actieprijs, maar voor de volle mep. Verschil kunnen ze ook niet uitbetalen. Waarom het niet geleverd is weet niemand, want ik kan het zo opnieuw bestellen en er is voldoende op voorraad.

Banden waren vlot binnen. Jonge banden. Heel tevreden.

Zie boven.

ik hoop goede service

kan ik nog niet zeggen omdat ik alleen besteld heb maar er is nog niet geleverd

Heb eerder hier banden besteld en ging perfect, dus nu weer deze keuze gemaakt... En zeker aantrekkelijk prijzen...

Makkelijk

Heel makkelijk te bestellen en snelle levering. De prijs is top!

Fast and convinient

Collegue recommended the site, when I needed to switch from summer tires. Found all the information I need and made a purcase.

Zeer goede prijs

Goede prijs snel en makkelijk te bestellen en makkelijk een montage partner gevonden.

Snel, goedkoop en uitstekende service

Ik moest snel aan all-season banden komen. Fijn dat je de levertijd kon bepalen en een selctie voorgesteld kreeg van de beschikbare banden. Heb daarna een montagepunt gebeld waar ik uiterst vriendelijk te woord werd gestaan om bevestigd te krjgen of zij ook snel de banden konden mnonteren. Gelukkig was dit het geval. Al met all prima service!!

makkelijk en snel

4 demo banden van een A merk voor nog geen 150 euro

Snel en goed

Correcte afhandeling

Makkelijk kiezen en snel besteld

Ruime keuze en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Snelle afhandeling

Goede beschrijving van de producten.

Fantastische levering en montage service TOP

Noot klachten

Altijd snel gelevered heb nooit klachten

banden one stop shopping makkelijk gemaakt!

makkelijke website om te gebruiken voor het kiezen van banden en het kiezen van een montagebedrijf in de buurt!

Top aanbiedingen het hele seizoen en goede prijzen

Bestel al jaren banden hier altijd concurrerende prijzen en snelle levering

Snel en helder

Eerder besteld en nette service

Duidelijke site, veel keus en uiteraard goede deals

Overzichtelijke site met veel informatie en goede deals

Snel en uitstekend geregeld vanuit je stoel.

Heel véél keuze en ook nog snel geregeld, geen wonder dat Bandenconcurrent gewaardeerd wordt met ‘n 9,3! Dat heb ik zelf ondervonden.

top snelle service elke bus heeft nieuwe banden allemaal hier vandaan.

Zeer gemakkelijke bestelling

Selectie is kinderlijk eenvoudig, je wordt goed door de selectie geloodst

Makkelijk, snel, goedkoop en betrouwbaar

Betrouwbaar en snel

Duidelijke en overzichtelijke site met goede prijzen

Goede en duidelijke omschrijving van producten. Hoge kwaliteit aan banden en gebruiksvriendelijke internetsite.

Duidelijk aan de telefoon, hopelijk snel geleverd.

Tot nog toe goed, als we direct na de kerst geleverd krijgen en met oud en nieuw in Zweden zitten, krijgen jullie een dikke pluim.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA