Super service

Veel keuze en erg duidelijk!

Large choice and good price

After comparing to different website, they give a large choice of tyres with a competitive price + they offer to deliver directly to your garage which help a lot. If you don't have a garage, they give you some option with garage who can mount it for you.

Goede site,en prima levering

Gebruiksvriendelijke web winkel.

groot aanbod mooie prijzen. goed te vinden.

Duidelijk, grote voorraad, goede prijs

Duidelijk, grote voorraad, goede prijs

snel en correct geleverd

Tussen bestellen en monteren zat 6 werkdagen, en dat vind ik acceptabel.

Veel keuze qua banden en bestellen is heel simpel

Laatste prijs garantie en 30 dagen bedenktijd sprak me wel aan. Ik heb zojuist een bestelling geplaatst en ook nieuwe ventielen erbij genomen (wist niet zo goed of je die nou wel of niet per se nodig hebt maar goed).

Snel en makkelijk.

Goeie ervaring snel geleverd en snel kunnen monteren.

Prima kwaliteit banden

Banden hebben goede grip.

Goede site, goed overzicht en veel aanbod

Goede site, goed overzicht en veel aanbod

Snelle levering, goede service, juiste prijs

Bandenconcurrent is een site waar banden voor de juiste prijs worden aangeboden en het word ook nog spoedig geleverd.

Goeie banden snelle levering

Prima geleverd alles dik voor mekaar. Een halve ster aftrek ivm vorige ervaring met het bedrijf

Duurde wel even, maar in deze tijd ….

Als je haast hebt, moet je wel geduld hebben,

Snelle levering , top band Pirelli run flat

Snelle levering, Brede keys, gewoon goed.

Werkt altijd goed bij jullie

Altijd wordt alles goed uitgevoerd

communicatie kon beter

Snelle levering klopt niet na gebeld te hebben zeiden ze het was erg druk hier had ik begrip voor in deze tijd, echter toen ik de tracking zag bleek dat de banden ergens uit midden Polen moesten komen. logisch dat ze niet op korte tijd geleverd konden worden. dus geen correcte informatie. Belangrijkste is echter kwaliteit banden/prijs deze is gewoon goed.

makkelijk te gebruiken en goede aanbiedingen

snelle bestelling, goede plek om banden te vergelijken en de juiste te kiezen

Jullie hebben prima services! Leveren op tijd, zoals aangegeven!!

Eerste keer dat ik wat koop hier. Wacht ad of het goed is.

Snel de beste band voor de beste prijs gevonden

Winterbanden leek zo'n taak te worden die weken in beslag neemt, grotendeels als je ze voor het eerst koopt en er de ballen verstand van hebt. Dit was echter perfect. Mooie Dunlop banden voor een goede prijs, met gelijk de monteur erbij geboekt. Super concept!

Keurig alle afspraken nagekomen. Top!

Keurig alle afspraken nagekomen. Top!

Ok

Good wheels, quick service!

Makkelijk en goedkope prijs!

De keuze was reuze en het was een goedkope prijs, makkelijk besteld

Top prijzen, goede overzichtelijke site

Ruim aanbod met uitbundig omschreven banden. Veel voorraad en een makkelijk te gebruiken site. Top!

Ik ben heel erg blij

Ik bestel voor 2 keer en ik ben heel blij met mijn banden. Goede prijs en goede kwaliteit. Mijn eerste banden ik rijd al 3 jaar zonder problem.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA